.

.

Alvinlite Sleep maska ​​za spavanje, Coral Fleece Slatka zakrpa u obliku zeca za spavanje sjenilo za spavanje za noćno spavanje

Alvinlite Sleep maska ​​za spavanje, Coral Fleece Slatka zakrpa u obliku zeca za spavanje sjenilo za spavanje

Ocjena kupaca:

KM 21.75
Od robe
Dostupno je narudžbi

【Praktična maska ​​za oči】 Može blokirati svjetlo i stvoriti dobro za spavanje za poboljšanje kvaliteta mirovanja 【Pogodno za】 Naše maske za oči pogodne su za svakodnevnu povremenu upotrebu, a mogu se koristiti i u slatkim tematskim zabavama, igrama i drugim prilikama, a paket sadrži 10 maski za oči, koje mogu udovoljiti različitim potrebama. 【Sa elastičnom trakom】 može se prilagoditi različitim razborima glave bez stavljanja pritiska na oči i glavu. 【Visokokvalitetni materijali】 Naše maske za oči izrađene su od mekih koralnih flena, laganog teksture, udoban za nošenje i dugotrajni radni vijek. 【Poklon Idea】 Usvojite simpatičan dizajn izgleda zeca, osjetljive boje, male i izvrsne, to je savršen poklon za djevojčice. 【Praktična maska ​​za oči】 Može blokirati svjetlo i stvoriti dobro za spavanje za poboljšanje kvaliteta mirovanja. 【Pogodno za】 Naše maske za oči pogodne su za svakodnevnu povremenu upotrebu, a mogu se koristiti i u slatkim tematskim zabavama, igrama i drugim prilikama, a paket sadrži 10 maski za oči, koje mogu udovoljiti različitim potrebama. 【Sa elastičnom trakom】 može se prilagoditi različitim razborima glave bez stavljanja pritiska na oči i glavu. 【Visokokvalitetni materijali】 Naše maske za oči izrađene su od mekih koralnih flena, laganog teksture, udoban za nošenje i dugotrajni radni vijek. 【Poklon Idea】 Usvojite simpatičan dizajn izgleda zeca, osjetljive boje, male i izvrsne, to je savršen poklon za djevojčice. O Alvinlite Marka : Alvinlite je globalna marka za domaćinstvo u Europskoj uniji, fokusirajući se na pružanje čitavog raspona visokokvalitetne kuće za domaćinstvo s krajnjim ekonomičnošću. Neka sreća uvijek bude s vama! Specifikacija : Vrsta predmeta : materijal za sjenilo : Coral Fleece Boja : ružičasta, siva (neobavezno) Težina : cca.3oz Veličina : cca.1 Inch lista paketa : 10 x sjenila Napomena : 1. Omogućite grešku 0-1 inča zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju.

Osnovna svojstva

Item Type:
Eyeshade 
Material:
Coral Fleece
Color:
Pink, Gray (Optional)
Weight:
Approx. 236g / 8.3oz
Size:
Approx. 17x18cm / 6.7x7.1inch
Package List:
10 x Eyeshade:
Note:
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.