.

.

Lookix lavanda jastuk za oči-prirodna umirujuća vruća & amp; hladna Aromaterapijska maska za oči za jogu, meditaciju, opuštanje

Lookix lavanda jastuk za oči-prirodna umirujuća vruća & amp; hladna Aromaterapijska maska za oči za

Ocjena kupaca:

KM 8.49
Od robe
Dostupno je narudžbi

Prirodni stres i oslobađanje od glavobolje : nakon dugog napornog radnog dana, možete iskoristiti malo vremena za banje Dokazano je da naš organski jastuk od lanenog sjemena ublažava napetost i potiče opuštanje. Naš ponderirani jastuk za oči od 4 x 8 inča lagano drži na mjestu, dok njegova meka i glatka tkanina od flisa tješi vaše oči. Ispunjen prirodnim pupoljcima lavande : lavanda se klinički dokazano koristi za smanjenje stresa. Umirite područje oko očiju solaymanovim jastukom za oči od lanenog sjemena i lavandom. Toplotna terapija : za toplu mikrovalnu pećnicu jastuka za oči 30 sekundi za blažen odmor. Topli oblog za oko može umiriti područje. Umirivanje očiju može vam pomoći da dodate Vlažnost suhim očima. Upotrijebite ga za drijemanje ili samo opuštanje. Hladna terapija : za hladni oblog stavite u frižider preko noći ili nekoliko sati za hladnu i utješnu masku za oči. Hladna terapija može smanjiti izgled natečenih očiju i podočnjaka. Imajte bolji noćni san dok ga koristite. Savršen poklon za sve prilike : svima će se svidjeti ovaj lični i smisleni poklon. Svi vaši prijatelji i porodica svih uzrasta mogu uživati u našoj potpuno prirodnoj maski za oči sa lavandom od lanenog sjemena. Ovo je veliki božićni poklon, čarapa stuffers, i zaposleni zahvalnost poklone. Želite li imati Banju kad god želite kod kuće nakon dugog stresnog radnog dana? Solaymanov potpuno prirodni jastučić za oči od lavande od lanenog sjemena čekaće vas tamo gdje vam je potreban. 
Imajte trenutak za sebe : naš jastučić za oči napravljen je imajući vas na umu. Napravljeno od 100% organskog lanenog sjemena i visokokvalitetnih pupoljaka lavande omotanih mekanim luksuznim flisom. Naš jastučić za oči napravljen je da ublaži stres i nemir. Može vas ohrabriti da budete opušteniji i bez stresa.
Organsko laneno seme : poznato je da laneno seme čuva toplotu i hladnoću. Stoga ga možete prilagoditi svojoj potrebi za hladnim i toplim oblozima za blažen trenutak.

Osnovna svojstva

Oni također kupuju s ovim proizvodom.