.

.

Jade maska ​​za oči hlađenje očiju za spavanje, žade maska ​​za oči hladno oči mens maska ​​za zaštitu kože maska ​​za oči za oči za oči za oke za oči valjka za ponderisana maska ​​za masku za lice

Jade maska ​​za oči hlađenje očiju za spavanje, žade maska ​​za oči hladno oči mens maska ​​za

Ocjena kupaca:

KM 0.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

Kako se koristi : Nanesite masku za oči Jade na lisnato područje za oči, podignite noge i opustite se! Prebacite masku i nanesite ga kao žad masku preko usta i brade za još više olakšanja Da biste očistili, samo obrišite alat za lica Jade vlažnom krpom i radujte se vašoj sljedećoj hladnoj terapijskoj maski za oči Doživite smaragdne maske za oči omogućava svim dijelovima i organima ljudskog tijela. Naša maska ​​za hladnu oči protiv starenja promoviše metabolizam ćelija i smanjuje natečenost oko e. Prirodna olakšanje glavobolje : Za još bolje iskustvo možete zabiti masku u frižideru prije upotrebe i pustite ledeni kamen pruža prirodnu pomoć migrenu dok se opustite. Malo grijana, topla za oči može također pomoći u smanjenju i ublažavanju problema sa sinusom. Sjajan poklon : Ova revitalizirajuća maska ​​za oke za hlađenje savršena je završetka na bilo kojoj rutini za njegu kože! Ženske i muške maske za oči prirodno su hladne na dodir za trenutno opuštanje. Ova maska ​​za hlađenje je sjajan poklon za prijatelje ili porodicu na majčinom danu, očev dan, božić, rođendan, zahvalnosti i još mnogo toga!. Maska za provjeru zahranjene očiju : Jade Eye Mask je za višekratnu upotrebu, samo obrišite alat za obradu lica vlažnom krpom prilikom čišćenja, radujući se vašoj sljedećoj iskustvu za oči hladnog terapije. Možete ga koristiti bilo gdje, kada ste umorni, spa, avion, dom itd. Poboljšanje kvalitete : jade maska ​​za oči, žade maska ​​za oči kamena maska ​​za oči kojeg se uvijek trudimo za bolju kvalitetu. Vjerujemo da vam ne treba samo ovaj visokokvalitetni proizvod, već i pomoć da vas ovaj proizvod dovodi. Vrijedi ga oduzeti. Kako se koristi : Nanesite masku za oči Jade na lisnato područje za oči, podignite noge i opustite se! Prebacite masku i nanesite ga kao žad masku preko usta i brade za još više olakšanja. Da biste očistili, samo obrišite alat za lica Jade vlažnom krpom i radujte se vašoj sljedećoj hladnoj terapijskoj maski za oči Doživite smaragdne maske za oči omogućava svim dijelovima i organima ljudskog tijela.

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Jade Eye Mask
Material:
Jade
Tips:
Putting eyelids in refrigerator before use will make it more effective to soothe the eyes.
Size:
Approx. 21 x 9.5cm/8.2 x 3.7in
Usage:
After Cleansing face, gently put mask on forehead and eyes and relax for at least 10 minutes. You can also place it upside down on the mouth and chin area to smooth outlines and tension.
Package List:
1 x Jade Stone Eye Mask :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.