.

.

2h 12% sunčani sunčani tečni airbrush samootkrivanje Rješenje Prijenosni kožni teni sunčanici, samostalni samostari i bronzerSUNDSCREENS & sunčanje proizvodi

2h 12% sunčani sunčani tečni airbrush samootkrivanje Rješenje Prijenosni kožni teni sunčanici,

Ocjena kupaca:

KM 0.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

Tamnjenje tekućine za sunčanje - 【Neka vaše tijelo izgleda preplanulo】 Ovo nevjerojatno ulje za samootkrivanje pružit će vam luksuzni zlatni brončani tam koji će vaše tijelo učiniti lijepom Ova nenadmašna samostalna tekućina ostavlja vašu kožu savršeno preplanulim, bez lažnog mirisa i bez pruga. DHA 12%, veća vrijednost DHA, tamnija boja, pogodna za tijelo za lice. Airbrush Solling Solution- 【Savršeni samostan za sve】 Naše izgrađene krema za sunčanje za sunčanje savršeno je za sve tipove i tonove kože. Njeguje vašu kožu bez začepljenja pore i izaziva probori. Bilo da imate prirodno fer, srednju ili tamnu kožu ili su prirodno bijeli, naš postepeni losion za sunčanje od sunca pomoći će vam da postignete pravu boju za vas. Sprej za samoposlanje - 【Savršen poklon za njezina】 lagana težina i u malim veličinama, lako se pohraniti i nositi, prekrasan alat za loke za sunčanje. Prilagodite ga zamišljenom, pismenom porukom za osvajanje srca vaše djevojke, supruge, mame, sestre ili prijatelja. Beaut Beauty Gold- 【Rešenje prefekta za sve】 Koristite proizvode za sunčanje bez sunca, nema potrebe da podnesete sunce, ne trebate se brinuti za opekotine od sunca, neka vam lako popije boju kože. Samo se nanesite i trljajte u našim revolucionarnim samoonosnim uljem na čistoj i suvoj koži ravnomjerno preko nogu, ruke i torzo. Omogućite joj 10-15 minuta da se osuši i oblači normalno. Losion Body Oil - 【A mora imati za svaki redovni tanner】 za savršene rezultate i ten koji traje duže i izblijedjele mene. Naša tečna tečnost garantuje savršene rezultate samootkiranja, smanjuje preplanu za preplanulost, poboljšava izblojbu i radi sa zračnim pumpom Airbrush, koža zatamnjuje prirodno i ravnomjerno u kratkom vremenu. Tamnjenje tekućine za sunčanje - 【Neka vaše tijelo izgleda preplanulo】 Ovo nevjerojatno ulje za samootkrivanje pružit će vam luksuzni zlatni brončani tam koji će vaše tijelo učiniti lijepom.

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Tanning Liquid
Material:
ABS
Type:
2h 12%
Net Content:
100ml
Usage:
Apply evenly on the whole face and body skin, skin will naturally and evenly blacken in a short time, do not touch water within 8 hours or 2 hours, can be kept for about a week, can adjust the frequency of use to keep the skin color in your own satisfaction.After stopping to use for a period of time, the skin gradually returns to its original color.
Package List:
1 x Tanning Liquid:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.