.

.

Masaža za oči, kotrljač za oči, kanta za oči kotrljanja za oči, krema za oči, ublažavanje umor masažu mini oka oka za oči kotača, promoviranje apsorpcije smanjuje natečenost

Masaža za oči, kotrljač za oči, kanta za oči kotrljanja za oči, krema za oči, ublažavanje umor

Ocjena kupaca:

KM 1.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Legura cinka : Može biti masaža leda i umirujuća, hladna na dodir, ne blijedi, ugodno je držati, izdržljivo i poboljšati mikro cirkulaciju očiju Izvrsni pokloni : alat za masažu za lice za lopaticu dat je kao pokloni majkama, suprugama i prijateljima na Božić, rođendani, nove godine i dan zaljubljenih. Učinkovita masaža : promovira cirkulaciju krvi oko očiju, ublažava naprezanje očiju i pomaže u smanjenju problema sa očiju kao što su tamne krugove i vreće ispod očiju. Jedinstveni dizajn : sa 2 različita kraja, jedan je kraj kašika da biste dobili kremu, dok je drugi kraj masaža za oči za oči za promociju apsorpcije krema za oči. Kompaktan i prenosiv : Može se prilagoditi svim kremama za oči, a mogu se staviti u novčanike, džepove ili torbe. Prije upotrebe, može se zamrznuti u hladnjaku 5 minuta za ICE aplikaciju. Specifikacija : Vrsta predmeta : Krema za oči Scoop Rollermaterial : Cinc Legurize : cca. 7,6 x 1,5 x 1,1cm / 3 x 0,6 x 0.4inkolor : srebrna funkcija : masaža za oči pomaže u smanjenju edema očiju, crnim džepovima, sjenki i neravnom bojom kože. To je vrlo zgodan štap za masažu očiju, tako da ga možete koristiti bez brige o metodi masaže. Roll od pod očiju do hrama. Lagano povucite valjak pod očima i roli se više puta. Konačno, rolit iz ugla oka na bočne liste paketa : 1 x valjak za kremu za oči.

Osnovna svojstva

Item Type:
Eye cream scoop roller
Material:
Zinc alloy
Size:
Approx. 7.6 x 1.5 x 1.1cm / 3 x 0.6 x 0.4in
Color:
Silver
Function:
Eye massage helps to reduce eye edema, black pockets, shadows and uneven skin color. It is a very convenient eye massage stick, so you can use it without worrying about the massage method.
Use:
1. Roll from under the eyes to the temples.:
2. Gently roll the roller under eyes and roll for many times.:
3. Finally, roll from the corner of the eye to the sideburns.:
Package List:
1 x Eye Cream Scoop Roller:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.