.

.

Set silikonskih dodataka za VR naočare, VR silikonska maska za lice, sa 8 kapica za palac,šuplji dizajn, zaštitni poklopac sočiva,

Set silikonskih dodataka za VR naočare, VR silikonska maska za lice, sa 8 kapica za palac,šuplji

Ocjena kupaca:

KM 5.26
Od robe
Dostupno je narudžbi

Potpuna zaštita : zaštitni poklopac sočiva pruža sveobuhvatnu zaštitu za Quest 2 sočiva od ogrebotina Opremljen sa 8 kapica za palac, koji su mekši na dodir. Sva dodatna oprema se može očistiti i ponovo koristiti. Neće nanijeti nikakvu štetu vašoj mašini. Dobro odvođenje toplote : zaštitite slušalice od ogrebotina, udaraca, prljavštine ili drugih slučajnih oštećenja. Šuplji dizajn je prozračniji i nema potrebe da blokirate svaki otvor na uređaju, osiguravajući nesmetano odvođenje toplote tokom igre. Specijalno dizajniran : ovaj super isplativ dodatak dizajniran posebno za Quest 2. Iako vam donosi bolje iskustvo igranja, on takođe može zaštititi vaš uređaj od udaraca, ogrebotina i bacanja. Divan poklon za prijatelje i porodicu koji vole da igraju VR igre. Ekološki prihvatljiv : koristite visokokvalitetni ekološki prihvatljivi silika gel, koji je siguran i higijenski i pogodan za kožu. Dizajn protiv curenja može sprečiti curenje svetlosti i doneti udobno VR iskustvo igranja. Otvori sa obe strane silikona su Fleksibilno dizajnirani, što je pogodno za nošenje korisnika. Bez blokiranja signala : tekstura zaštitne ljuske povećava trenje, pruža bolje prianjanje, izdržljiva je, ne klizi i ne znoji se. Dizajn otvaranja na poklopcu silikona osigurava da signal nije blokiran i da ne ometa nikakve funkcije, što vam omogućava da uživate u zabavi sa svojom porodicom i prijateljima. Specifikacija : vrsta artikla : VR naočare set silikonske Dodatkematerijal : Silicone Type : zaštitni poklopac domaćina, maska za lice, komplet ručke, poklopac ručke kontrolera na dodir, poklopac štapa za palac, zaštitni poklopac sočiva, tkanina za čišćenje.Primjenjivi Model : pogodno za Quest 2kako koristiti : izvan boxapackage lista : 1 x zaštitni poklopac domaćina 1 x maska za Lice2 x zaštitni poklopac Ručke2 x ručka Strap8 x poklopac štapa za Palac1 X zaštitni poklopac Sočiva1 x tkanina za čišćenje.

Osnovna svojstva

Item Type:
VR Glasses Silicone Accessories Set
Material:
Silicone
Type:
Host protective cover, face mask, handle kit, touch controller handle cover, thumb stick cap, lens protective cover, cleaning cloth.
Applicable Model:
Suitable for Quest 2
How to Use:
Out of the box:
Package List:
1 x Host Protective Cover:
1 x Face Mask:
2 x Handle Protective Cover:
2 x Handle Wrist Strap:
8 x Thumb Rod Cap:
1 x Lens Protective Cover:
1 x Cleaning Cloth:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.