.

.

Baoblaze Porculan đumbir JAR FlowerPot zaslon za rukotvorine organizator za skladištenje držač za skladištenje keramičke vaze Temple tegli za stol, zabava, ured, kolekcija, 26cmx26cmx46cm

Baoblaze Porculan đumbir JAR FlowerPot zaslon za rukotvorine organizator za skladištenje držač

Ocjena kupaca:

KM 2.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

【Glazura Dekorativna】 : keramički glazura i bijeli porculan geometrijski trake uzorak ukrasni spremnik za skladištenje sa kreativnim izvrsnim poklopcem, keramičkim đumbirom jarom sa glatkom, elegantnom 【Keramički đumbir JAR】 : visokokvalitetni keramički materijal, lagana i čvrsta, oslikana izvrsna, osjetljiva umjetnička djela, lijepo izrađena umjetnička djela za dom, dekoracije dnevnog boravka. 【Multifunkcionalni lonac】 : Organizator tearike keramičkog skladištenja, također kao ukrasna vaza za cvijeće, cvjetne i biljke prikaz, također postavljen u vašu kuhinju ili stol za večeru koji se koriste kao skladište čaja. 【Aplikacije】 : Pogodno za sve razne prigode poput ureda, sala za sastanke, spavaće sobe, studiranje, kao poklon za kućno rođendu, rođendu, vjenčanja, rođendan itd. 【Izvrsna za poklon】 : Ova keramička cvjetna vaza sa poklopcem je savršena Poklon za porodicu i prijatelje. Izrađuje odličnu ideju poklona za rođendane, praznike, obljetnice, kuće, vjenčanja i svaku posebnu priliku. 【Glazura Dekorativna】 : keramički glazura i bijeli porculan geometrijski trake uzorak ukrasni spremnik za skladištenje sa kreativnim izvrsnim poklopcem, keramičkim đumbirom jarom sa glatkom, elegantnom. 【Keramički đumbir JAR】 : visokokvalitetni keramički materijal, lagana i čvrsta, oslikana izvrsna, osjetljiva umjetnička djela, lijepo izrađena umjetnička djela za dom, dekoracije dnevnog boravka. 【Multifunkcionalni lonac】 : Organizator tearike keramičkog skladištenja, također kao ukrasna vaza za cvijeće, cvjetne i biljke prikaz, također postavljen u vašu kuhinju ili stol za večeru koji se koriste kao skladište čaja. 【Aplikacije】 : Pogodno za sve razne prigode poput ureda, sala za sastanke, spavaće sobe, studiranje, kao poklon za kućno rođendu, rođendu, vjenčanja, rođendan itd. 【Izvrsna za poklon】 : Ova keramička cvjetna vaza sa poklopcem je savršena Poklon za porodicu i prijatelje. Izrađuje odličnu ideju poklona za rođendane, praznike, obljetnice, kuće, vjenčanja i svaku posebnu priliku.

Osnovna svojstva

- Material:
Ceramic
- Color:
White, Aureate
Package Includes:
1 Ceramic Ginger Jar:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.