.

.

Lhllhl suspendovani borov karbonizirani nosač od kovanog zida za skladišni nosač zida

Lhllhl suspendovani borov karbonizirani nosač od kovanog zida za skladišni nosač zida

Ocjena kupaca:

KM 3.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Ova zidna polica za skladištenje plutajuća polica izrađena je od drvenih i metalnih nosača - jakih, jakih, otpornih i toplotnih otpornih na toplinu Opremljen je odvojivim neovisnim stalkom za ručnike za lako višanje ručnika. Funkcionalnost - kuhinja se može koristiti za spremanje začinskih boca, a regal za ručnik može se koristiti za objesiti posuđe za kuhinje; Kupatilo se može napuniti šamponom, bamica, gelom za tuširanje itd. Prethodno izbušene vijke za jednostavnu instalaciju. Klasična, rustikalna i elegantna polica je vrlo dekorativna i može se smjestiti u vašu spavaću sobu, kupatilo, dnevni boravak, ured ili više. Ova zidna polica za skladištenje plutajuća polica izrađena je od drvenih i metalnih nosača - jakih, jakih, otpornih i toplotnih otpornih na toplinu. Opremljen je odvojivim neovisnim stalkom za ručnike za lako višanje ručnika. Funkcionalnost - kuhinja se može koristiti za spremanje začinskih boca, a regal za ručnik može se koristiti za objesiti posuđe za kuhinje; Kupatilo se može napuniti šamponom, bamica, gelom za tuširanje itd. Prethodno izbušene vijke za jednostavnu instalaciju. Klasična, rustikalna i elegantna polica je vrlo dekorativna i može se smjestiti u vašu spavaću sobu, kupatilo, dnevni boravak, ured ili više. Ova zidna polica za skladištenje napravljena je od drvenih i metalnih nosača - snažna, jaka, jaka, otporna na toplinu. Čitav je otporan na toplinu sa odvojivim neovisnim nosačem ručnika za jednostavno višanje ručnika. Može se koristiti za skladištenje začinjenja boce, a stalak za ručnike mogu se koristiti za objesiti kuhinjske posuđe; Kupatilo se može napuniti šamponom, balgramom, tuš kabinom, etc.pre-izbušene vijke za jednostavnu instalaciju. Klasična, rustikalna i elegantna polica vrlo je dekorativna i može se smjestiti u vašu spavaću sobu, kupatilo, dnevni boravak, ured ili više .Specifikacija : materijal : drvo, metalsize : 43x 15x9cmthe paket uključuje : željezo veličine : 40 * 15 * 1,5 cm (svaki set sadrži 2 željezne okvire) Veličina ploče : 40 * 15 * 1,5 cm 2 komada vijčanih dodataka (4 proširenja Vijci, 4 vijke) Napomena : 1.

Osnovna svojstva

Material:
wood, metal
size:
43x 15x9cm
The package includes:
Iron frame size:
40*15*1.5 cm (each set contains 2 iron frames)
Board size:
40*15*1.5 cm two pieces
A set of screw accessories (4 expansion screws, 4 screws):
Notice:
1. Due to manual measurement, please allow 1-3mm error.:
2. Due to different monitors, the color may be different, please understand.:
3. The default screw length is 25mm, if you need other lengths, please leave a message when placing an order, thank you!:
It is convenient to take and save space, and it is safer to install it next to the mirror to make reasonable use of the space and suitable height for storage. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.