.

.

Serpentinski džepni starateljski silnice - Crystal Angel Figurice - ručno isklesani dragulj Angel - Feng Shui Decor - Meditacija mirovni zaštitni - duhovni ukrasi Molitveni poklon - Brigani kamen

Serpentinski džepni starateljski silnice - Crystal Angel Figurice - ručno isklesani dragulj

Ocjena kupaca:

KM 1.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Specifikacija : Naša anđeoska figurica za rukohvat izrađena je od prirodnih tirkiznih kristala i dragulja Applećno duljine 2-2,5 inča, a anđeoska statua može se nositi bilo gdje kao što je lagana težina i džepni i džepni mat finiš i isklesan lijepo i duboko, korisno za pozitivnost, ljekovitost, mir, balansiranje i koncentraciju. Serpentine -Serpentine Stone ima snažnu energiju koja je poznata za poticanje uzbuđenja kundalini energija. Ako osjetite da možda postoje blokade u bilo kojoj od vaših čakri, ovaj je kamen korisna pomoć. Radit će u bilo kojoj čakri da bi očistilo blokirane ili staklene energije. Odvažna energija donosi žurbu topline i radosti koja zadržava, stimulišu i osnažuju. Poznat kao kamen motivacije i izdržljivosti, liderstva i hrabrosti. Džepne veličine Feng Shui Figurine : Gemstone Angels može nam pomoći da se povežemo sa vlastitim anđelima čuvara, savršenim gemstone figuricom za upotrebu sa vašim iscjeljenim kristalima i ljekovitim kamenjem, držite ga na mjestima gdje su mir i spokoj, uključujući mir i spokoj. Ovaj prekrasan ručno rađeni gemstone Angel lako je nositi cijeli dan, koji se koristi za izliječenje negativnosti i privlačenje sreće u vaš život. Poklon sreće : Ovaj prekrasan kameni anđeli čine divan poklon - vjerski, kristalni ljubavnici, a za sve koji žele širiti ljubav, mir ili liječenje, blagosloviti se sa ovim prekrasnim džepom feng shui duhovnog liječenja, ljudi, ljudi koriste Njihov anđeo dragog kamena za upute i inspiraciju, želja za povećanje sreće, bogatstva i bogatstva. Kvalitetna ručna izrađena : Crystal Angel je izrezbavljen od 100% prirodnog zelenog klistalnog kamena aventurina. Ovo je prekrasna figurica džepnog džepa. Vlasnik vlastiti anđeo čuvara, čisti se sa kaduljem i Palo Santo. Riječ "Angel" izveden je iz drevnih grčkog Angelosa, što znači glasnika. Anđeli su most između neba i zemlje. Specifikacija : Naša anđeoska figurica za rukohvat izrađena je od prirodnih tirkiznih kristala i dragulja.

Osnovna svojstva

Our handcarved angel figurine is crafted from natural turquoise crystals and gemstones. Appoximately 2-2.5 inches in length, the angel statue can be carried anywhere as it is light weight and pocket friendly.This Angel matte finish and carved nice and deeply, Useful for Positivity, Healing, Peace, Balancing & Concentration. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.