.

.

YCFBH Sud okruglog oblika antikvitetski sklopivi ručni ventilator kineskog stila Tkanina za cvijeće i ptičje uzorak Plesni dekor

YCFBH Sud okruglog oblika antikvitetski sklopivi ručni ventilator kineskog stila Tkanina za

Ocjena kupaca:

KM 72.69
Od robe
Dostupno je narudžbi

Napravljen od drvene ručke i ventilatora od krpe, antikne prozirne, uzorak nasumično miješani poslani Koristite za hlađenje u stilu! Klasični cvijet od tiskanih osvetljenih ventilatora sa drvenim ručkama. Ventilator ručnog stila u stilu, uključujući prekrasnu rese. Veliki poklon za vašeg prijatelja / porodice. Odlično za tematsku zabavu, uređenje doma, ukras zidova, ples, vjenčanje, maturant, pagent ili drugu priliku. Objesite privjesak za reljev, sladak i poseban. Ventilatori za ruke su i sakupljive umjetnosti i vrlo lijepe za uređenje u sobi. Napravljen od drvene ručke i ventilatora od krpe, antikne prozirne, uzorak nasumično miješani poslani. Koristite za hlađenje u stilu! Klasični cvijet od tiskanih osvetljenih ventilatora sa drvenim ručkama. Ventilator ručnog stila u stilu, uključujući prekrasnu rese. Veliki poklon za vašeg prijatelja / porodice. Odlično za tematsku zabavu, uređenje doma, ukras zidova, ples, vjenčanje, maturant, pagent ili drugu priliku. Objesite privjesak za reljev, sladak i poseban. Ventilatori za ruke su i sakupljive umjetnosti i vrlo lijepe za uređenje u sobi. Napravljen od drvene ručke i ventilatora od platna, antikni prozirni, uzorak nasumično miješani poslani.Use za hlađenje u stilu! Klasični cvijet tiskani ventilatori sa drvenim ručkama.Handheld stil geometrijski ventilator za ruke, uključujući prekrasnu rese. Veliki poklon za vaš prijatelj / obitelj.Great za tematsku zabavu, ukras doma, ukras zidova, ples, vjenčanje, maturant, pagent ili drugu priliku. Privjesak za rešenje, slatka i posebna. Ventilatori za ruke su sakupljive umjetnosti i vrlo lijepe za uređenje u sobi. Specifikacija : materijal : drvena ručka + prečnik krpe.27in) Dužina ručke : App. 15cm (5,91in) Opcionalni oblikovan : 1 okrugli oblik, 2 cvijeća / aterna : nasumična dostava (ako kupite više nego što možete dobiti istu boju ili nekoliko boja. Molimo vas da omogućite grešku 1-3 CM zbog ručnog mjerenja.

Osnovna svojstva

Material:
Wooden Handle+Cloth
Fan Diameter:
app. 21cm(8.27in)
Handle Length:
app. 15cm(5.91in)
Optional Shaped:
1 Round Shape, 2 Flower Shape
Color/attern:
Random Delivery(If you buy more than , you may receive the same color or several colors.)
Quantity:
1 pc
Package Included:
1* Handheld Circular Fan:
Notes:
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement.:
2. The real color of the item may be slightly different from the pictures shown on website caused by many factors such as brightness of your monitor and light brightness.:
3. Do not put liquid or sharp tools on the fan surface.:
4. Please note that the fan ink and spots are the original painting, instead of stains:
If life is just like the first time we see each other, what is the matter with the autumn breeze and the painted fan. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.