.

.

Ging nordijski časopis stalak za skladištenje stalak za skladištenje stalak za stalak za časopis za kućni dnevni boravak, vintage dizajn, prirodne boje

Ging nordijski časopis stalak za skladištenje stalak za skladištenje stalak za stalak za časopis za

Ocjena kupaca:

KM 32.80
Od robe
Dostupno je narudžbi

Materijal : Časopis je napravljen od ratana, koji ima dobru žilavost i izdržljivost Praktični organizator : Prikupite sve časopise, novine i knjige za čitanje u jednom časopisu. Jednostavan za pomicanje : Budući da je prenosiv i samostalan, može se lako premjestiti i preurediti tako da vam se neće ući na put. Pogodna veličina : oko 31 * 29,5 * 28 cm, organizujte svoj dnevni boravak, TV katalog ili ulaz. Svestrani stalak za časopis : Ovaj časopisna stalak je savršen svestrani komad namještaja u vašem domu koji se lijepo miješa sa bilo kojim dekorom. Materijal : Časopis je napravljen od ratana, koji ima dobru žilavost i izdržljivost. Praktični organizator : Prikupite sve časopise, novine i knjige za čitanje u jednom časopisu. Jednostavan za pomicanje : Budući da je prenosiv i samostalan, može se lako premjestiti i preurediti tako da vam se neće ući na put. Pogodna veličina : oko 31 * 29,5 * 28 cm, organizujte svoj dnevni boravak, TV katalog ili ulaz. Svestrani stalak za časopis : Ovaj časopisna stalak je savršen svestrani komad namještaja u vašem domu koji se lijepo miješa sa bilo kojim dekorom. Ovaj časopis za časopis pomoći će vam da kontrolirate nered časopisa, novina ili brošura koji su često gomilani u dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi. Zauzima se malo prostora i idealno je rješenje za ukrašavanje malih uglova ili prostorija. Ime : rattan magazin rechaterial : rattcolor : prirodna boja : 31 * 29.5 * 28c Mapplicibilni scenariji : dnevni boravak, obiteljska soba, spavaća soba, ured, etcreevery Komad namještaja je mašta dizajnera, a svaki gotov proizvod su rukopisnici. Stoga, mogu postojati neki nedostaci u pojedinačnim proizvodima, koji su neizbježni. Oni koji bi trebali biti oprezni.due za upotrebu različitih alata za snimanje mogu se pojaviti blage greške u boji. Molimo pogledajte stvarni proizvod. Zakažite da se mjeri ručno, greška je 1-2cm, molimo pogledajte stvarni proizvod.

Osnovna svojstva

Name:
Rattan Magazine Rack
Material:
Rattan
Color:
Natural color
Size:
31*29.5*28cm
Applicable scenarios:
living room, family room, bedroom, office, etc.
Every piece of furniture is the imagination of the designers, and every finished product is hand-woven by the masters. Therefore, there may be some flaws in individual products, which are unavoidable. Those who mind should be careful.:
Due to the use of different shooting tools, slight color errors may occur. Please refer to the actual product.:
Because it is measured manually, the error is 1-2cm, please refer to the actual product. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.