.

.

Oitto Slatkiši i matični spremnik za posluživanje matice Multifunkcionalni 4 pretinac za grickalice sušena plodna kutija za hranu za kućne piknik praznične slatkiše desert

Oitto Slatkiši i matični spremnik za posluživanje matice Multifunkcionalni 4 pretinac za grickalice

Ocjena kupaca:

KM 16.79
Od robe
Dostupno je narudžbi

Materijal : Ovaj spremnik za posluživanje slatkiša i matica izrađen je od premium drvenih materijala, ova kutija za odlaganje je izdržljiva i ekorodirana, što ga čini savršenim izborom za dugotrajnu upotrebu Svestrana upotreba : Ovaj drveni okvir za odlaganje savršen je za upotrebu u kućama, uredima, kuhinjama, spavaćim sobama, dječjim prostorijama i kao ukrasni dodatak za vjenčanja i zabave za odmor. Prostrani dizajn : sa 4 prostrana odjeljka, ova ladica za predjelo pruža puno prostora za spremanje slatkiša, matica, grickalica, suhe robe i još mnogo toga. Glatka ručka : Glack bombonska ladica S Glatka ručka na vrhu kutije olakšava i prikladno za nošenje. Materijal : Ovaj spremnik za posluživanje slatkiša i matica izrađen je od premium drvenih materijala, ova kutija za odlaganje je izdržljiva i ekorodirana, što ga čini savršenim izborom za dugotrajnu upotrebu. Svestrana upotreba : Ovaj drveni okvir za odlaganje savršen je za upotrebu u kućama, uredima, kuhinjama, spavaćim sobama, dječjim prostorijama i kao ukrasni dodatak za vjenčanja i zabave za odmor. Prostrani dizajn : sa 4 prostrana odjeljka, ova ladica za predjelo pruža puno prostora za spremanje slatkiša, matica, grickalica, suhe robe i još mnogo toga. Glatka ručka : Glack bombonska ladica S Glatka ručka na vrhu kutije olakšava i prikladno za nošenje. Opis : glatka ručka slatkih ladica na vrhu kutije olakšava i prikladno za nošenje. Ecofriendly, što čini savršen izbor za dugotrajnu upotrebu. - Prostrani dizajn : sa 4 prostrana pregrade, ova predjela pruža puno prostora za spremanje slatkiša, orašastih plodova, grickalice, suhe robe i više. - Ova drvena kutija za odlaganje je savršena Za upotrebu u kućama, uredima, kuhinjama, spavaćim sobama i kao ukrasni dodatak za vjenčanja i zabave. - Višenamjenski dizajn : idealan za skladištenje deserta, voća, grickalica i više, specifikacije : 25 × 25 × 6,5cm / 9,84 × 9,84 × 2,56 SCHPACKA Uključuje : 1 komad drvene sušene voćne traynote : Molimo vas da dopustite 13 mm mjerno odstupanje zbog ručnog mjerenja.

Osnovna svojstva

- Material:
Wooden
Size Chart:
25×25×6.5cm/9.84×9.84×2.56inch:
Package Includes:
1 Piece Wooden Dried Fruit Tray:
Note:
Please allow 13mm measuring deviation due to manual measurement.:
Due to the different monitor and light effect,the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures.Thank you! :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.