.

.

Nordijska srednjovjekovna sklopiva časopis za magazin od kovanog željeza od kovanog željeza država za spavanje za spavaću sobu, dnevni boravak, kuhinju

Nordijska srednjovjekovna sklopiva časopis za magazin od kovanog željeza od kovanog željeza

Ocjena kupaca:

KM 12.99
Od robe
Dostupno je narudžbi

Sklopivi dizajn : Stalak za časopis prihvata sklopivi dizajn koji se može otvoriti kada se koristi; Može se saviti kada se ne koristi, štedite više prostora Zadebljana šasija : dno je dizajnirano sa zadebljanim šasijom, što je stabilno i nije lako tresti; Dodajte nožne jastučiće da biste bolje zaštitili pod. Pogodan skladištenje časopisa : Samostojeći modernog stalak za časopis za jednostavno skladištenje i organizacija materijala za čitanje. Sofisticiran i lijep : savršen za studije i stalne domove, ovaj mali komad kuće može biti suptilno ukrašen nigdje u prostoru. Širok raspon upotrebe : stalak za magazin od kovanog željeza, pogodan za jednostavan stil studiji, prodavaonice odjeće, kafići, mjesta za odmor, doma i druga mjesta. Pogodno za male i srednje stalak za časopise! Naizgled jednostavan izgled, u stvari, svaki dizajn je genijalan da udovolji potrebama funkcija i oslobodi ograničenog domaćeg prostora. Jednostavan i elegantan / čvrst i izdržljiv, pronalaženje ravnoteže između estetike i funkcije. Bez obzira na boju, lako možete stvoriti toplu i udobnu atmosferu. Specifikacija : Naziv : Časopis Boja : crna, bijeli materijal : željezo Umjetnost Ukupna veličina : 36 * 27 * 135 cm Debljina utora : 2,5 cm Promjer rupe : 5 cm Paket uključuje : 1 * Stalak za časopis Svi proizvodi se uzimaju u obliku Do različite rasvjete mjesta, boja ekrana je nešto pogrešno, ručno mjerenje može imati grešku 1-3 cm. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo vam pomoći.

Osnovna svojstva

Name:
Magazine Rack
Color:
Black, white
Material:
Iron art
Total size:
36 * 27 * 135 cm
Placement slot thickness:
2.5cm
Hole diameter:
5 cm
Package include:
1 * Magazine Rack:
All products are taken in kind, due to different lighting of the venue, the display color is slightly wrong, manual measurement may have 1-3 cm error.:
If you have any questions, please feel free to contact us and we will assist you.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.