.

.

Schellen Wall Montirani daljinski upravljač Skladišni stalak za samoljepljivi daljinski upravljač za dnevnu sobu spavaću sobu

Schellen Wall Montirani daljinski upravljač Skladišni stalak za samoljepljivi daljinski upravljač

Ocjena kupaca:

KM 3.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Opis : Ovaj zidni regal za daljinski upravljač posebno je napravljen za pohranu daljinskog upravljača, dobar je pomagač za svakodnevnu pohranu kod kuće; Prihvaća lagan dizajn iz izgleda, jednostavan i moderan, svestran u stilu, i praktičnom i ukrasnom Specifikacije : Svaka specifikacija ovog proizvoda uključuje zidni nosač za daljinsko upravljanje, svaki sa umjerenim kapacitetom, koji može udovoljiti dnevnim potrebama za pohranu kuće, a možete ga kupiti sa povjerenjem. Značajke : Ovaj samoljepljivi držač za daljinski upravljač je zidni naljepnice pričvršćenim na pričvršćenim naljepnicama, možete ga instalirati na bilo koju glatku i ravnu površinu bez oštećenja zida, vrlo praktične. Materijal : Ovaj zidni nosač za daljinski upravljač izrađen je od našeg pažljivo odabranog visokokvalitetnog ABS materijala, koji je jak i otporan na energiju, ekološki prihvatljivi i izdržljivi, a možete dugo koristiti. Opseg primjene : Ovaj zidni nosač za daljinski upravljač pogodan je za skladištenje daljinskog upravljača klima uređaja, TV daljinski upravljač, električni daljinski upravljač, mobilni telefon i ostale stavke, pogodne za kuću, spavaću sobu, dnevni boravak, ured i druga mjesta. Opis : Ovaj zidni regal za daljinski upravljač posebno je napravljen za pohranu daljinskog upravljača, dobar je pomagač za svakodnevnu pohranu kod kuće; Prihvaća lagan dizajn iz izgleda, jednostavan i moderan, svestran u stilu, i praktičnom i ukrasnom. Specifikacije : Svaka specifikacija ovog proizvoda uključuje zidni nosač za daljinsko upravljanje, svaki sa umjerenim kapacitetom, koji može udovoljiti dnevnim potrebama za pohranu kuće, a možete ga kupiti sa povjerenjem. Značajke : Ovaj samoljepljivi držač za daljinski upravljač je zidni naljepnice pričvršćenim na pričvršćenim naljepnicama, možete ga instalirati na bilo koju glatku i ravnu površinu bez oštećenja zida, vrlo praktične. Materijal : Ovaj zidni nosač za daljinski upravljač izrađen je od našeg pažljivo odabranog visokokvalitetnog ABS materijala, koji je jak i otporan na energiju, ekološki prihvatljivi i izdržljivi, a možete dugo koristiti.

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Remote Control Storage Box
Material:
ABS
Product Size:
Approx. 6.5 x 6 x 6 cm / 2.6 x 2.4 x 2.4 in
Weight:
Approx. 31g / 1.1 oz
Package List:
1 x Remote Control Storage Box:
1 x Sticker:
Note:
1. Please allow 0-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.