.

.

Anlemin drveni viseći znak, pokloni za mamu, ukrase za srce za rođendan, majčin dan, u svetu, majka ste plaketa poklone sina kćeri, za mamu

Anlemin drveni viseći znak, pokloni za mamu, ukrase za srce za rođendan, majčin dan, u svetu,

Ocjena kupaca:

KM 0.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

Drvena, veličina predmeta : 3,9 '', stil u obliku srca, sa visećom petljom Lijepa viseća drvena ljubavna ploča / znak za vašu mamu. To bi napravio sjajan poklon za majčin dan, rođendan ili jednostavno da pokažemo koliko volite mamu! Jednostavna plaka, ali još vrlo efikasna i privlačna za oči, napravljena toliko više ličnijom dodavanjem imena što ovo učini sjajnim čišćenjem za blaga. Posebni drveni viseći znakove poklona za majku! Možete ga staviti u gomilu cvijeća! Kao smisleni pokloni može se pustiti da vam mama bude sretna. Dizajniran da bude mali tako da se lako uklapa u dlan mame, nešto manji od kreditne kartice koju držite u ruci! Najbolji dodaci za dekor poklone za Dan majki!. Poklon koju će voljeti - samo zamislite pogled na njeno lice i osmijeh u očima kada otvorite poklone s oznakom. Znat će da ste stavili dodatni napor da pronađete nešto jedinstveno i posebno. Savršen poklon za žene. Strašan za mamu, kćer, ženu, djevojku, baku, nanu, učitelja i prijatelja! Ključne karakteristike proizvoda. Najbolja sadašnja mama mogla bi poželjeti, savršena za rođendan, odmor, godišnjicu, vjenčanje, majčin dan, Božić, Dan oca i Valentinovo! Možete ga staviti u kovertu da biste izrazili svoju ljubav svojoj majci! Mom Holiday Day, majka poklona za mladenku!. Ovaj lijepi odmorski ukras bio bi savršen poklon za bilo koju mamu! Napravljen je od drvenog i da li je ovaj tekst ispisano na njemu : svijetu, vi ste majka, već u našoj porodici, vi ste svijet. Drvena, veličina predmeta : 3,9 '', stil u obliku srca, sa visećom petljom. Lijepa viseća drvena ljubavna ploča / znak za vašu mamu. To bi napravio sjajan poklon za majčin dan, rođendan ili jednostavno da pokažemo koliko volite mamu! Jednostavna plaka, ali još vrlo efikasna i privlačna za oči, napravljena toliko više ličnijom dodavanjem imena što ovo učini sjajnim čišćenjem za blaga. Posebni drveni viseći znakove poklona za majku! Možete ga staviti u gomilu cvijeća! Kao smisleni pokloni može se pustiti da vam mama bude sretna.

Osnovna svojstva

Material:
Wooden
Size:
10x10cm
Package including:
1x Wooden Plaque:
This heart shaped ornaments can as a memorial ornament ! special memory christmas ornament for loved ones in remembrance of son lost mother ornament or heaven’s 1st christmas !:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.