.

.

IFCOW ormar za zidnu policu na zidu multifunkcionalna crvena polica sa modernim zidnim stalak za stalak za stalak za zidove na zidu

IFCOW ormar za zidnu policu na zidu multifunkcionalna crvena polica sa modernim zidnim stalak za stalak

Ocjena kupaca:

KM 3.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Moderan dizajn : i lijepa boja čine da izgleda elegantno i moderno Savršen je stalak za izlazak vašeg doma, kuhinje, blagovaonice. Višenamjenski stalak za pohranu : Može pohraniti boce, naočale i pruža mnogo dodatnog prikaza za ukrasne radove. Čvrsta konstrukcija : ŠTA JE OVOG RACK-a, što je izdržljiv i dugotrajan i dugotrajan da bi vaše i naočare sigurno držale na stalak. Praktično i ušteda prostora : stalak drži svaku bocu horizontalno i složeno. Način instalacije na zidu uvelike vam pomaže uštedjeti prostor u sobi. Jednostavna montaža : Naš stalak je lako instalirati na zid s kompletom s. Takođe može biti lijep dom ukras. Moderan dizajn : i lijepa boja čine da izgleda elegantno i moderno. Savršen je stalak za izlazak vašeg doma, kuhinje, blagovaonice. Višenamjenski stalak za pohranu : Može pohraniti boce, naočale i pruža mnogo dodatnog prikaza za ukrasne radove. Čvrsta konstrukcija : ŠTA JE OVOG RACK-a, što je izdržljiv i dugotrajan i dugotrajan da bi vaše i naočare sigurno držale na stalak. Praktično i ušteda prostora : stalak drži svaku bocu horizontalno i složeno. Način instalacije na zidu uvelike vam pomaže uštedjeti prostor u sobi. Jednostavna montaža : Naš stalak je lako instalirati na zid s kompletom s. Takođe može biti lijep dom ukras. Ovo je naš stalak koji se uklapa u gotovo bilo koji domaći dekor. Pohranite svoj omiljeni u ovom elegantnom i okruženju. A policama pružaju savršen ekran za vaše naočale, male s, slike itd .Features : elegantan dizajn : i lijepa boja čine da izgleda elegantno i moderno. Savršen je stalak za izlazak vašeg doma, kuhinje, blagovaonice. Višenamjenski stalak za pohranu : Može pohraniti boce, naočale i pruža mnogo dodatnog prikaza za ukrasne radove. Čvrsta konstrukcija : ŠTA JE OVOG RACK-a, što je izdržljiv i dugotrajan i dugotrajan da bi vaše i naočare sigurno držale na stalak. Praktično i ušteda prostora : stalak drži svaku bocu horizontalno i složeno.

Osnovna svojstva

Condition:
100%
Material:
Shaving
Size:
Approx. 100*74.5 / 39.37*29.33 in
Weight:
Approx. 16400g / 578.5 oz
Package list:
19 * Short Wooden Plugs:
10 * Long Wooden Plugs:
10 * Screws:
10 * Plastic Expansion Plugs:
18 * Self- Screw:
7 * Small Screw:
2 * Glass :
2 * Large Side :
6* Base :
8* Partition :
2* Large Partition :
1* Back :
Note:
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Mrs are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the object. Please take the as standard. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.