.

.

Pomoć za ublažavanje bolova u vratu i ramenu Relatalni jastuk, jastuk za podršku vratu za usklađivanje kralježnice grlića materice

Pomoć za ublažavanje bolova u vratu i ramenu Relatalni jastuk, jastuk za podršku vratu za usklađivanje kralježnice

Ocjena kupaca:

KM 10.49
Od robe
Dostupno je narudžbi

Mora imati za duboko opuštanje, radne pauze, duge dane na radu i oporavku vježbanja Svestranost, lagana, čvrsta i prenosiva. Koristite dok putujete, radite na računaru, čitanju, odmarali se, meditira, radeći jogu, gledanje TV-a i još mnogo toga!. Sigurno, jednostavno i efikasno rješenje za ublažavanje bolova i bolova u gostima i ramena. Pomaže ublažavanju napetosti, povećava opuštanje i promoviše izlečenje. Naučno i ergonomsko dizajnirano, relaksele za relaksere vrata i podržava glavu na jedinstven način. Usvaja visokokvalitetni zaštitni materijal za zaštitu okoliša, BPA besplatno, zdrava, bez mirisa. Specifikacija : Stanje : 100% Brand Newitem Tip : vrat i ramena Repugulator Trenutno Atencija : spužva + plastike Kolor : plava + bijelih : cca.3in Težina : cca.5ozpackak lista : 1 x repust i ramena Relaxer1 x Rukovanje : 1. Molimo dopustite grešku u 12 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Neck and Shoulder Relaxer
Material:
Sponge + Plastic
Color:
Blue + White
Size:
Approx. 21.5x12.5x16cm / 8.5x4.9x6.3in
Weight:
Approx.100g/3.5oz
Package List:
1 x Neck and Shoulder Relaxer:
1 x Instruction Manual:
Note:
1. Please allow 12cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.