.

.

Chiloskit 20pcs m4 m5 m6 suhowall sidro od gips kartona špilje utikač mozga šuplji zidni sidri Molly za vijke za proširenje stropa Gips rupe za ploču

Chiloskit 20pcs m4 m5 m6 suhowall sidro od gips kartona špilje utikač mozga šuplji zidni sidri Molly za vijke

Ocjena kupaca:

KM 1.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Metalna šupljina sidra za meke suočene šuplje šupljine zidove i ploče kao što su gips karton Imaju kombinirani vijak za glavu koji bi prihvatili i utor i poprečne odvijače. Oni su pocinčeni i imaju dva zuba protiv rotacije kako bi se spriječilo da se sidro odvija. Pogodno za pričvršćivanje na većinu zidnih uštinskih zidova. Zubi protiv rotacije sprečavaju da se sidro okrene. Ojačana sidrna krila daju maksimalni nosivost. Veličina : m4 * 32mm. Paket je uključen : 20 x šuplji zidni sidri. Specifikacija : velika čvrstoća i tvrdoća. Jednostavan za korištenje. Izdržljiv u upotrebi. Proširi se kada se vijak zategne za uhvaćenje na zid. Koristi se za gips karton, šuplji zid i učvršćivanje šupljine. Kombinovana glava na vijku da prihvatite oba utora i unakrsne vijke za vijke. Opremljen zubima protiv rotacije osiguravaju čvrsto sidrište i vezanje perilice sa integralnim navojem za povećanu pouzdanost. Specifikacija : Boja : Srebrna Materijal : Metalna veličina : M4 * 32 mm Paket uključen : 20 x Šuplje zidne sidre Napomena : Molimo vas dozvolite 1-3 mm greške zbog ručnog mjerenja. Boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačije na monitoru vašeg računara jer monitori nisu kalibrirani istim.

Osnovna svojstva

High strength and hardness.:
Easy to use.:
Durable in use.:
Expands when screw is tightened to grip against the wall.:
Used for plasterboard, hollow wall & cavity fixing.:
Combination head on the screw to accept both slot and cross-recess screw drivers.:
Fitted with anti-rotation teeth ensure a firm anchorage and bonded washer with integral thread for increased reliability.:
Specification:
Colour:
Silver
Material:
metal
size:
M4*32mm
Package included:
20 x Hollow Wall Anchors:
Note:
Please allow 1-3mm errors due to manual measurement.:
Item color displayed in photos may be showing slightly different on your computer monitor since monitors are not calibrated same. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.