.

.

Asortiman bakra | 120 kom bakrene metričke perilice | Kombinovana kutija za popravak brtva za automobile, brodove, motore, vodovodne motore, septiranje slavina

Asortiman bakra | 120 kom bakrene metričke perilice | Kombinovana kutija za popravak brtva za automobile,

Ocjena kupaca:

KM 13.30
Od robe
Dostupno je narudžbi

◥ 【Razni skup brtve】 Asortiman bakra za pranje bakra dostupna je u različitim veličinama, ukupno Čitave veličine mogu se koristiti za zadovoljavanje različitih zahtjeva za domaćinstvo i automatsko održavanje. ◥ 【Dobra žilavost】 Postavka za brtvljenje za brtvljenje za brtvljenje ispravlja probleme sa curenjem ulja, vode, zraka i drugih tekućina dok su jaki i efikasni na brtvljenju. ◥ 【Vodootporna i visoka otporna na temperaturu】 Bakrena brtva ima prednosti visoke i niske temperature, vremenskih prilika, itd. I ima različita svojstva poput vodootporne, plamena, nošenja i ulja. Učinkovito sprječavaju curenje ulja, curenje vode i curenje zraka. ◥ 【Pogodno za instalaciju】 O-prstenovi su organizirani za jednostavne pohrane, podijeljene kutije za pretinku jednostavne su za odabir i zadržavanje, a unutarnje poklopce su prikazane za jednostavan raspored. Ravni komplet za asortiman za pranje mogu se brzo instalirati. ◥ Svestrana upotreba】 Izuzeti zaptivni setovi za brtvljenje su vrlo praktični i mogu se koristiti u automobilima, brodovima, motorima, uljnim cjevovodima, kontrolama zraka, slavinama, kupaonicama, kupaonicama itd. dostupan je u različitim veličinama, ukupno. Čitave veličine mogu se koristiti za zadovoljavanje različitih zahtjeva za domaćinstvo i automatsko održavanje. ◥ 【Dobra žilavost】 Postavka za brtvljenje za brtvljenje za brtvljenje ispravlja probleme sa curenjem ulja, vode, zraka i drugih tekućina dok su jaki i efikasni na brtvljenju. ◥ 【Vodootporna i visoka otporna na temperaturu】 Bakrena brtva ima prednosti visoke i niske temperature, vremenskih prilika, itd. I ima različita svojstva poput vodootporne, plamena, nošenja i ulja. Učinkovito sprječavaju curenje ulja, curenje vode i curenje zraka. ◥ 【Pogodno za instalaciju】 O-prstenovi su organizirani za jednostavne pohrane, podijeljene kutije za pretinku jednostavne su za odabir i zadržavanje, a unutarnje poklopce su prikazane za jednostavan raspored.

Osnovna svojstva

1. Material:
Copper
2. Quantity:
3. Box Size:
about 12.8 * 7 * 2.2cm / 5.04 * 2.76 * 0.87in
4. Product Size(approx.):
(I/D x O/D x Depth)
6x12x1mm, :
8x14x1mm, :
10x16x1mm, :
12x18x1.5mm, :
14x20x1.5mm, :
16x22x1.5mm, :
18x24x1.5mm, :
20x26x1.5mm, :
Packing List:
120 x Copper Washers:
Note:
1. Due to the different display and lighting effects, the actual color of the product may be slightly different from the color shown in the picture. Thanks!:
2. Due to manual measurement, a measurement deviation of 1-3cm is allowed. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.