.

.

T-matica, izdržljiva čvrsto prikladna matica T-utora za profesionalnu upotrebu za stezaljke za T-utor za aluminijske ekstruzije za opću svrhu)

T-matica, izdržljiva čvrsto prikladna matica T-utora za profesionalnu upotrebu za stezaljke za T-utor za

Ocjena kupaca:

KM 35.85
Od robe
Dostupno je narudžbi

Završna obrada crnog oksida, prešanje navoja koja se formira i izdržljiva Završna obrada crnog oksida, prešanje navoja koja se formira i izdržljiva. Koristi se za ekstrukcije od aluminija T-utor za povezivanje ostalih dijelova. Napravljen od visokokvalitetnog ugljičnog čelika, ove matice imaju veliku tvrdoću i dug radni vijek. T-slot matice omogućuju korisniku da doda stezaljke na učvršćenja bez kišenja postojećih stezaljki. Koristi se za ekstrukcije od aluminija T-utor za povezivanje ostalih dijelova. Završna obrada crnog oksida, prešanje navoja koja se formira i izdržljiva. Završna obrada crnog oksida, prešanje navoja koja se formira i izdržljiva. Koristi se za ekstrukcije od aluminija T-utor za povezivanje ostalih dijelova. Napravljen od visokokvalitetnog ugljičnog čelika, ove matice imaju veliku tvrdoću i dug radni vijek. T-slot matice omogućuju korisniku da doda stezaljke na učvršćenja bez kišenja postojećih stezaljki. Koristi se za ekstrukcije od aluminija T-utor za povezivanje ostalih dijelova. Završnu crnog oksida, prešanje navoja i izdržljivo. Dno matice za T-utor se stavlja kako bi se spriječilo izbočenje. Koristi se za T-utor za ekstrukciju aluminija za povezivanje ostalih dijelova. T-slot matice omogućuju korisniku da doda stezaljke na učvršćenja bez kidanja postojećih stezaljki. Napravljen od visokokvalitetnog ugljičnog čelika, ove matice imaju veliku tvrdoću i dug radni vijek. Specifikacija : 100% Potpuno novi Arty Tip : T-utor Model ploče : Crna oksidna materijal : Crni oksidni materijal Brzina : 8.8 Nivo snage : 8,8 Neobavezno specifikacija : 10pcs Lista paketa : 10 x T-slot matica Napomena : 1. Molimo vas da dopustite laganu grešku zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
T-Slot Nut
Model:
T Slot Nuts
Surface Treatment:
Black Oxide
Material Grade:
Carbon Steel Grade 8.8
Strength Level:
8.8
Optional Specification:
M8 M10 M12
Quantity:
10pcs
  :
Package List:
10 x T-Slot Nut :
  :
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.