.

.

GAZooART Grid Screen Repair Tape samoljepljiva naljepnica, prozor ekrana za trenutni popravak i popravak, Magic Repair Kit Cover Tape Rectangle

GAZooART Grid Screen Repair Tape samoljepljiva naljepnica, prozor ekrana za trenutni popravak i popravak, Magic

Ocjena kupaca:

KM 2.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

✔Materijal : materijal od stakloplastike je jak i može dobro da odoli snegu, vetru, kiši i vetru Jednostavna uputstva korak po korak nalaze se na poleđini pakovanja. ✔ Multifunkcionalni : višenamjenski za popravak i popravak oštećenih vrata, prozora, šatora, skimmera za bazen, tankih mreža, upotrijebite ovu samoljepljivu traku za popravak ekrana kod kuće, u uredu ili na otvorenom brzo i jednostavno za izrezivanje i postavljanje koje želite popraviti i popraviti mrežaste suze ekrana, rupe i oštećeni dijelovi bilo koje veličine. ✔ Jednostavan za popravku : popravak, popravak, zakrpa i popravak oštećena vrata, prozori, terase, palube, rupe na paravanima u domovima, uredima, garažama, radnim prostorima (uključujući skimere za bazen, šatore i unutarnje ili vanjske tanke mreže) ili bilo koje druge nekretnine sa kratkim opisom na poleđini paketa. Upotrijebite flaster odgovarajuće veličine ovisno o veličini rascjepa ili čak izrežite flaster na željenu veličinu. ✔ Opseg primjene : savršen dodatak za komplete za hitne popravke kada kampirate na šatorima radi popravke, popravke i popravljanja suza, rupa za šatore. Pomaže u sprečavanju upada i ulaska. Koristite ga za bilo koju vrstu ekrana, vrata za terasu, vrata za palubu, paravane za kućne prozore, paravane za vrata, pa čak i šatore za kampovanje i još mnogo toga!. ✔Odgovor od 24 sata : bilo koja pitanja, slobodno nas kontaktirajte, mi ćemo odgovoriti u roku od 24 sata i potruditi se da to riješimo. Traka za popravku mrežastog ekrana samoljepljiva naljepnica, prozorski otvor za prozor ekrana, prozor ekrana za trenutnu popravku i popravku, magični komplet za popravku pravougaone trake Opis proizvoda : Naziv proizvoda : traka za popravku mreže Materijal proizvoda : materijal od staklenih vlakana Specifikacija proizvoda : Jedan komad [5 6cm*1,5 cm]*2kop upotrebe : savršen dodatak za komplete za hitne popravke prilikom kampovanja šatori za popravku, popravku i popravljanje poderotina, rupe za šatore.

Osnovna svojstva

one piece [5 6cm*1.5cm]*2 :
Scope of use:
The perfect accessory for emergency repair kits when camping tents to repair, repair and mend rips, tent holes. Helps deter intrusion and entry. Use it for any type of screen, patio doors, deck doors, home window screens, door screens, sunroom door screens, even tents when camping and more!
Features:
1. Strong waterproof, not easy to detach; :
2. Soft polyurethane mesh, good waterproof and flowing water effect; :
3. Strong viscose, close fit, strong cold and heat resistance, not easy to fall off after long-term use. :
After sales:
Any questions, please feel free to contact us, we will reply within 24 hours and try our best to solve it. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.