.

.

Debeli računarski zvučnik USB žičani i Bežični SoundBar Stereo Subwoofer Boombox bas Surround SoundBox 3.5 mm Audio

Debeli računarski zvučnik USB žičani i Bežični SoundBar Stereo Subwoofer Boombox bas Surround SoundBox

Ocjena kupaca:

KM 273.63
Od robe
Dostupno je narudžbi

Kompaktan i tanak dizajn, soundbar koristi novi i poboljšani drajver za zvuk Ova zvučna traka ne samo da može pružiti jasan zvuk u širokom rasponu zvuka, već i pružiti 360°3 D surround zvuk za vaš slatki kućni bioskop. Možete ga odvesti na aktivnosti na otvorenom ili na putovanja, tako da možete slušati u bilo koje vrijeme. Povežite se sa pametnim telefonima i tabletima putem Bluetooth-a za nekoliko sekundi. Sound bar je savršen poklon za Božić, rođendan, Dan zahvalnosti itd. Kompaktan i tanak dizajn, soundbar koristi novi i poboljšani drajver za zvuk.Ova zvučna traka ne samo da može pružiti jasan zvuk u širokom rasponu zvuka, već i pružiti 360°3 D surround zvuk za vaš slatki kućni bioskop.Možete ga odvesti na aktivnosti na otvorenom ili na putovanja, tako da možete slušati u bilo koje vrijeme.Povežite se sa pametnim telefonima i tabletima putem Bluetooth-a za nekoliko sekundi.Sound bar je savršen poklon za Božić, rođendan, Dan zahvalnosti itd.Specifikacija : Horn količina : 4 Distortion : 0.

Osnovna svojstva

Horn Quantity:
4
Distortion:
0.3%
SNR:
60DB
Output power:
3W
Power supply:
USB/DC 5V
Function:
connect mobile phone, laptop, tablet and desktop computer
Tuning:
Button
Weight:
about 0.9kg
Package Include:
1* Sound bar :
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :
Made of wood materials, sturdy and durable, wear and corrosion resistant, anti-fall, so the sound bar can be used for a long time. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.