.

.

LSNH ETH - Hsw2 rudarstvo Rig Frame, 6 GPU kriptovaluta rudarstva Machine System & platforma uključujući CPU, rudarstvo matična ploča, rudarstvo Case, SSD, hlađenje navijači, RAM

LSNH ETH - Hsw2 rudarstvo Rig Frame, 6 GPU kriptovaluta rudarstva Machine System & platforma uključujući

Ocjena kupaca:

KM 2.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

[6 GPU interfejsa] sistem rudarske mašine dolazi sa 6 GPU interfejsa, a razmak GPU interfejsa je oko 70 mm (2 Matična ploča može istovremeno instalirati 6 GPU-ova. Stvarni posao obavljen za vas je trajan i koristan. [Namjensko napajanje i podrška za ventilatore] naš slučaj je opremljen sa napajanjem namenskim mašinama od 1800 W, ultra visokom radnom efikasnošću i višestrukom zaštitom napajanja, kako bi vaš sistem obezbedio pouzdaniji i stabilniji izlazni napon i konzistentnije napajanje. Napajanje zadovoljava vaše različite potrebe. Šasija rudarske mašine je opremljena sa 4 6000 RPM ventilatorima za hlađenje, koji mogu da obezbede protok vazduha i pomognu rasipanju toplote GPU-a. PC slučaj pogodan za rudarstvo, ali morate inst. [Materijal za nadogradnju] omotač GPU okvira naše rudarske mašine izrađen je od visokokvalitetnog čelika, koji je izdržljiv i za višekratnu upotrebu. Dve velike CPU ploče za hlađenje obezbeđuju super hlađenje. 4 ventilatora za hlađenje, brzo odvođenje toplote, kako bi se osigurala vaša normalna upotreba. Može u potpunosti zaštititi vaš GPU i elektronsku opremu od oštećenja i uštedjeti troškove korištenja. Odličan dizajn opreme poboljšava performanse GPU-a. Veća efikasnost rudarstva. [Safe mute] garantuje performanse isključivanja zvuka, nisku potrošnju energije, smanjuje proizvodnju toplote, uštedu energije i sigurnu upotrebu. Dizajniran je za kriptovalutu Ethereum. Ovo je neophodan uslov za rudarstvo bilo koje druge kriptovaluta. Napomena : hard disk nema instaliran sistem. Nakon preuzimanja sa službene web stranice sistema, postoji odgovarajući vodič za instalaciju i korištenje. [Oprez] Molimo provjerite da li su svi interfejsi za povezivanje u dobrom kontaktu kako biste spriječili pregrijavanje matične ploče/GPU-a. Rudar sistem nema svoj GPU. Naš stalak za rudarske mašine može se koristiti za rtx 3080/3090, ali preporučujemo da instalirate 4-6 grafičkih kartica.

Osnovna svojstva

 Product name:
ETH-HSW2
 Graphics card spacing:
6 cards, 70mm (2.75in) slot spacing
 CPU:
Intel's fourth-generation dual-core notebook U
 Memory support type:
DDR3 SO-DIMM slot
 System hard disk interface:
1*mSATA
 Display interface:
1*HDMI
 USB interface:
4*USB2.0 interface
 Connection line:
8 pure copper 8p power cords
 Fans:
4 fans 12038 6000RPM
 Operating system:
Windows 10 64 bit
 PCIE slots:
6*PCIEX16 slots
 Chassis size:
58*40*18cm (22.83in*15.75in*7.09in)
Package Included:
1 * Motherboard CPU group:
1 * 4G DDR3 memory:
1 * 128G MASTA SDD:
1 * 1800W dedicated power supply for mining machine:
4 * Cooling fan:
8 * Adapter cable:
1 * Chassis:
Notice:
1. This product does not include GPU.:
2. Our motherboard only supports single power supply. If you want to use multiple power supplies, you need to short-circuit them and use a professional mining machine power supply. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.