.

.

Viagasafamido slatka knedla u obliku dječije noćno svjetlo, svjetlo za spavanje u spavaćoj sobi, silikonska noćna lampa za malu djecu za Božićni rođendan

Viagasafamido slatka knedla u obliku dječije noćno svjetlo, svjetlo za spavanje u spavaćoj sobi,

Ocjena kupaca:

KM 45.60
Od robe
Dostupno je narudžbi

Napajanje : ovo malo noćno svjetlo uglavnom se oslanja na snagu baterije, baterija se može ukloniti, pogodno je za nošenje i ne zauzima prostor Napajanje : ovo malo noćno svjetlo uglavnom se oslanja na snagu baterije, baterija se može ukloniti, pogodno je za nošenje i ne zauzima prostor. Materijal : ovo noćno svjetlo u obliku knedle napravljeno je od silikonske smole i plastičnog osnovnog materijala. Materijal je bezopasan i ima delikatan osećaj za ruke. Takođe ga mogu koristiti deca. Oblik : ovo dečije noćno svetlo je dizajnirano u obliku knedli, toplo i divno, emituje umirujuće toplo belo svetlo, toplo i tiho. Svjetlo : ovo dječije noćno svjetlo napravljeno je od visokokvalitetnih perli lampe, sa mekim izvorom svjetlosti, ne zasljepljujućim i pomaže snu. Primjenjivost : ovo dječije noćno svjetlo je pogodno za svjetla za spavanje beba, noćna svjetla, noćna svjetla, itd. Može se dati rodbini i prijateljima kao rođendanski pokloni ili posebni praznični pokloni. Napajanje : ovo malo noćno svjetlo uglavnom se oslanja na snagu baterije, baterija se može ukloniti, pogodno je za nošenje i ne zauzima prostor. Napajanje : ovo malo noćno svjetlo uglavnom se oslanja na snagu baterije, baterija se može ukloniti, pogodno je za nošenje i ne zauzima prostor. Materijal : ovo noćno svjetlo u obliku knedle napravljeno je od silikonske smole i plastičnog osnovnog materijala. Materijal je bezopasan i ima delikatan osećaj za ruke. Takođe ga mogu koristiti deca. Oblik : ovo dečije noćno svetlo je dizajnirano u obliku knedli, toplo i divno, emituje umirujuće toplo belo svetlo, toplo i tiho. Svjetlo : ovo dječije noćno svjetlo napravljeno je od visokokvalitetnih perli lampe, sa mekim izvorom svjetlosti, ne zasljepljujućim i pomaže snu. Primjenjivost : ovo dječije noćno svjetlo je pogodno za svjetla za spavanje beba, noćna svjetla, noćna svjetla, itd. Može se dati rodbini i prijateljima kao rođendanski pokloni ili posebni praznični pokloni.

Osnovna svojstva

Item Type:
Night Light
Material:
Silicone+Plastic Base
Color:
As shown in the picture
Product Size:
Approx. 14x7x5.6cm / 5.5x2.8x2.2in
Weight:
Approx.90g/3.2oz
Battery:
3 x AAA battery(Not included)
Power:
1W
Light Source:
Warm white light
Working Temperature:
-5-50
Storage Temperature:
0-60
Humidity:
10-70%
How to Use:
1. Unpack and put in 3 x AAA batteries (not included):
2. Turn on the base switch. :
Package List:
1 x Night Light(Battery Not Included) :
Note:
1. Please allow 12in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.