.

.

Uragan tots velika igračka prsa. Platno meka tkanina dječja igračka za pohranu bin košara s poklopcem. Princess Baby Girl Igračka kutija za djevojčice i dječje vrtiće

Uragan tots velika igračka prsa. Platno meka tkanina dječja igračka za pohranu bin košara s poklopcem.

Ocjena kupaca:

KM 14.97
Od robe
Dostupno je narudžbi

? Specifikacija dizajna : [20,5 inča l x 14 inča Š x 15 inča H] Uragan Munchkin igračka komoda izgrađena je visokokvalitetnim 100% poliesterom i debelim filcom Naša velika sklopiva igračka kutija sadrži dvije čvrste ručke za jednostavan transport i prebacite gornji poklopac kako bi se neredjelo držalo. ? Organizacijske svrhe : Uragan Munchkin igračke prsice dizajnirane su tako da pojednostavljuju vrijeme vašeg djeteta i vaše putovanje kao roditelji. Za razliku od basketsour Velika kutija za igračku vrlo su svestrani i višenamjenski. Možete stvoriti modernu i funkcionalnu igraonicu ili ugodno čitanje nook za vašu djecu da pohranjuju sve svoje dječje bitnosti : igračke, zagonetke, knjige, igre, umjetnost i obrtni materijal, posteljinu, obuću i legose. ? Čvrsta i jaka, a opet lagana težina : bočne i dno uraganske munchkinske igračke prsa pojačane su kartonskim umetcima koji omogućuju da se drži protiv dječjeg trošenja i suze. Visokokvalitetni filmovi koji se koristi za životinjski dizajn je deblji od ostalih brendova i pažljivo je izvezen na kockima kako bi se spriječilo da se oguli. Naša sklopiva prsa s igračkama sa zatvaračem poklopca su dovoljno veliku za veće predmete, a opet trajno, prenosivo i lagano rješenje za potrebe skladištenja igračaka. ? Sklopivi i odvojivi za lako skladištenje : Uragan Munchkin igračke prstene izrađene su s uklonjivim donjim umetnikom koji olakšava preklopljenje, uštedu u prostoru kada se ne koristi. Stoga se mogu lako zamijeniti u ormarima ili ispod kreveta. Vrhunski poklopac održava svu nered iz vida kad je zatvorena. Pored toga, možete ih saviti i koristiti u IS-u da biste pohranili omiljene igračke svog djeteta za vaše automobile i putni izlete. ? Edukativno i zabavno : I mi smo i roditelji! I baš kao i vi, redovno ga je udario uragan Munchkin. Naše grudi za igračke dizajnirane su s djecom na umu. Unisex rodno neutralni osjećaji životinjskih životinja privlače se i za dječake i djevojke.

Osnovna svojstva

[20.5 inch L x 14 inch W x 15 inch H] Hurricane Munchkin toy chest is constructed with high-quality 100% polyester and thick animal-themed felt applique. Our large foldable toy box features two sturdy handles for easy transport and flip top lid to keep the clutter away. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.