.

.

Grafikon rasta, poliesterski vlakni monitor visine visine minimalistički dizajn za djecu za djecu spavaću sobu za dnevni boravak

Grafikon rasta, poliesterski vlakni monitor visine visine minimalistički dizajn za djecu za

Ocjena kupaca:

KM 2.43
Od robe
Dostupno je narudžbi

Izvrsni uzorak : grafikon rasta ima prekrasan uzorak, bijeli i ne tonirani i ima jedinstveni zaštitu okoliša PE premaz, koji može biti malo vodootporan Visina monitora : Visina grafikona je odličan način da se svoje dijete predstavi na brojeve i aspekt, što olakšava praćenje rasta visine vašeg djeteta. Jednostavan dizajn : Da li je to slatka i slatka dječja soba ili dječja studija, čak i ako je jednostavno uređen kao jedan proizvod, to će dodati puno ljepote u prostor. Mala stolna lampica. Sagižaj teksture : visina grafikona je izrađena od zadebljane tkanine, koja ima više teksture prilikom zakrivanja i neće se okretati s vjetrom. Izrađen je od naftne platno. Savršen poklon : grafikon rasta je odličan poklon za tuširanje za bebe za mamu i tatu, porodični poklon ili topli poklon za kuću ili djetetov rođendanski poklon. Izvrsni uzorak : grafikon rasta ima prekrasan uzorak, bijeli i ne tonirani i ima jedinstveni zaštitu okoliša PE premaz, koji može biti malo vodootporan. Visina monitora : Visina grafikona je odličan način da se svoje dijete predstavi na brojeve i aspekt, što olakšava praćenje rasta visine vašeg djeteta. Jednostavan dizajn : Da li je to slatka i slatka dječja soba ili dječja studija, čak i ako je jednostavno uređen kao jedan proizvod, to će dodati puno ljepote u prostor. Mala stolna lampica. Sagižaj teksture : visina grafikona je izrađena od zadebljane tkanine, koja ima više teksture prilikom zakrivanja i neće se okretati s vjetrom. Izrađen je od naftne platno. Savršen poklon : grafikon rasta je odličan poklon za tuširanje za bebe za mamu i tatu, porodični poklon ili topli poklon za kuću ili djetetov rođendanski poklon. Sagižaj teksture : visina grafikona je izrađena od zadebljane tkanine, koja ima više teksture prilikom zakrivanja i neće se okretati s vjetrom. Izrađen je od naftne platnene. Izvrsni uzorak : grafikon rasta ima prekrasan uzorak, bijeli i ne tonirani i ima jedinstveni zaštitu okoliša PE premaz, koji može biti malo vodootporan.

Osnovna svojstva

Item Type:
Growth Chart
Material:
Polyester Fiber
Product Size:
Approx. 100 x 20cm / 39.4 x 7.9in
Package List:
1 x Growth Chart:
1 x Double Sided Sticker:
Note:
Note:
Do not fold the product, so as not to appear creases, affecting the use. 1. Due to manual measurement, please allow 0‑1cm error. Please make sure you don't mind before bidding.
2. Pictures may not reflect the actual color of objects due to differences between different monitors. Thank you very much!:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.