.

.

CDYD 1pc 4 boje mekana ručica za borbu protiv sudara odbojnik samoljepljiva mat čvrsta boja Zidna zaštita na dodir za djecu sigurnosnu negu

CDYD 1pc 4 boje mekana ručica za borbu protiv sudara odbojnik samoljepljiva mat čvrsta boja Zidna zaštita

Ocjena kupaca:

KM 1.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Potpuno novi i, ukidanje šoka i buke, dobar poklon za vaše prijatelje Sprečite pretjerana silu od zidova, namještaja i drugih modrica. Napravljen od gume, zdravog i prijateljskog, zadebljanog i samoljepljive, s jakom čvrstinom ,. Može se zalijepiti na svim površinama kako bi se izbjeglo štete uzrokovano sudarom. Široko se koristi u telefonima, elektronskim proizvodima, audio i video zapisom, stolovima i stolicama, namještajem, iza vrata i kućanskih aparata. Potpuno novi i, ukidanje šoka i buke, dobar poklon za vaše prijatelje. Sprečite pretjerana silu od zidova, namještaja i drugih modrica. Napravljen od gume, zdravog i prijateljskog, zadebljanog i samoljepljive, s jakom čvrstinom ,. Može se zalijepiti na svim površinama kako bi se izbjeglo štete uzrokovano sudarom. Široko se koristi u telefonima, elektronskim proizvodima, audio i video zapisom, stolovima i stolicama, namještajem, iza vrata i kućanskih aparata. Opis Potpuno i ukidanje šoka i buke, dobar poklon za vaše prijatelje Prevelike silu od zidova, namještaja i drugih modricenih objekata. Na svima se mogu zalijepiti gume, zdrava i ljubazna, zadebljana i samoljepljiva, sa jakom čvrstinom, Površine za izbjegavanje štete uzrokovane sudarom široko se koriste u telefonima, elektronskim proizvodima, audio i video zapisom, stolovima, stolicama, namještaju i kućanskim aparatima. Materijal : silikonska guma Color : bijela / ružičasta / plava / purplediater : 5cmnet Težina : 14.22 Gpackage uključuje : 1 MATNOTES VRATA : Zbog ručnog mjerenja, molimo dozvolite stvarnu grešku veličine 1-3cm! Hvala! Zbog rezolucije, svjetline, kontrasta itd. Ekrana računara, stvarna boja može biti malo drugačija od podrške s slikama.

Osnovna svojstva

Material:
Silicone rubber
Color:
white/pink/blue/purple
Diameter:
5cm
Net weight:
14.22g
Package includes:
1 door mat
notes:
Due to manual measurement, please allow the actual size error of 1-3cm! Thank you!:
Due to the resolution, brightness, contrast, etc. of the computer screen, the actual color may be slightly different from the picture.:
Suction Gate Supporting :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.