.

.

Thoon naljepnice za pločice, jednostavna površina premaza 10pcs nema ostataka samoljepljivih pozadina PVC plastike za ukrašavanje domaćinstava

Thoon naljepnice za pločice, jednostavna površina premaza 10pcs nema ostataka samoljepljivih pozadina

Ocjena kupaca:

KM 6.81
Od robe
Dostupno je narudžbi

Specifikacije : uključujući 10pcs ukrasne naljepnice, s osjetljivim uzorcima (slučajni stil), lijepim i praktičnim, jednostavnim za instaliranje i uklanjanje Samoljepšavanje : Ove pozadine imaju lepljivu podlogu, lako se zalijepi, a nakon kidanja nema preostalog ljepila. Podloga premaza : Ove umjetničke zidne naljepnice su Filmska premaza, koja je otporna na ulje i vodootporna, nije lako izblijediti, a lako se održavati. PVC materijal : Ove umjetničke naljepnice izrađene su od izvrsnog PVC-a, korozije i starenja, lako za mrlje i imaju dug radni vijek. Višestruke upotrebe : Ove ljepljive pozadine debljine su 0,26 mm, a ne lako se savijaju, široko se koristi za dom, uredski i studio ukras. Specifikacije : uključujući 10pcs ukrasne naljepnice, s osjetljivim uzorcima (slučajni stil), prekrasan i praktičan, jednostavan za instaliranje i uklanjanje. Samoljepljivo : Ove pozadine imaju lepljivu podlogu, lako se zalijepi, a nakon kidanja nema preostalog ljepila, a nakon kidanja . Podloga premaza : Ove umjetničke zidne naljepnice su Filmska površina premaza, koja je otporna na ulje i vodootporna, nije lako izblijediti, a lako se održavati. PVC materijal : Ove umjetničke naljepnice izrađene su od izvrsnog PVC-a, korozije i starenja, lako za mrlje, i imaju dug radni vijek. Višestruke upotrebe : Ove pozadine ljepila su debljine 0,26 mm, ne lako se savijaju, široko se koristi za kućnu, uredsku i studio ukrašavanje pločica. Specifikacija : Vrsta predmeta : Art Tile naljepnica Product Veličina : Pribl. 15 x 15cm / 5,9 x 5,9 Lukvalnost : 10pc Smaterijal : pvcweight : cca.2 OZaplikacijsko scene : razni avioni pogodni za porodice, kancelarije, rad, poslovne aktivnosti, apartmane, studije, hotele, teretane, sobe, barove, spavaće sobe ili bilo koje mjesto koje su vam potrebne, pa se može koristiti kao pozadinu za zabave. Lista paketa : 10 x naljepnice za pločice (slučajni stil) Napomena : slučajni stil.

Osnovna svojstva

Item Type:
Art Tile Stickers
Product Size:
Approx. 15 x 15cm / 5.9 x 5.9in
Quantity:
10PCS
material:
PVC
Weight:
Approx. 119g / 4.2oz
Applicable Scenes:
Various planes suitable for families, offices, work, business activities, apartments, studios, hotels, gyms, rooms, bars, bedrooms or any place you need, and even can be used as the background for party selfies.
Package List:
10 x Tile Stickers (Random Style):
Note:
Random Style :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.