.

.

Preko skladišta na vratima, viseći zidni torba, punjene životinje organizator meka igračka viseća vrata Viseći plišani igrač za skladištenje igrača, za spavaću sobu kupaonica

Preko skladišta na vratima, viseći zidni torba, punjene životinje organizator meka igračka viseća vrata

Ocjena kupaca:

KM 6.25
Od robe
Dostupno je narudžbi

Sintetički materijal 【Veliki kapacitet】 Punjeni organizator životinja Veličina : 32.5cm * 130cm, dovoljno prostora za punjene igračke za kupanje, igračke za kupanje, toaletne potrepštine, poslastice i više, čine sobe čistom i učijnicima. 【Izdržljiv materijal】 Skladište igračaka izrađena je od visokokvalitetne netkane tkanine i prozračne mreže, stabilniji nosivost pružajući 2pcs čvrste metalne kuke. 【Vizuelni dizajn prozora】 Prozračni mrežni materijal ne samo da drži cirkulaciju zraka unutar vrećice za pohranu, držite igračke svježe, ali omogućuju vam i da pronađete stavke koje želite brže. Jednostavno instaliranje】 Samo umetnite metalnu kuku za dovršetak instalacije, nije potrebna alata, a jedna osoba može lako dovršiti instalaciju. Skinite nosač za podršku i kuku ako se ne koriste, preklopite ga u kutiju za odlaganje, ne zauzima previše prostora. 【Širok raspon upotrebe】 Viseća igračka je praktični izbor za djecu, tinejdžere, odrasle za organiziranje igračaka, ručnika, kape, odjeće, grickalica i drugih predmeta, pogodnih za dječje sobe, spavaće sobe, dnevne sobe, robe namirnica, vrtića, Rasadnici, kamperi itd. Sintetički materijal. 【Veliki kapacitet】 Punjeni organizator životinja Veličina : 32.5cm * 130cm, dovoljno prostora za punjene igračke za kupanje, igračke za kupanje, toaletne potrepštine, poslastice i više, čine sobe čistom i učijnicima. 【Izdržljiv materijal】 Skladište igračaka izrađena je od visokokvalitetne netkane tkanine i prozračne mreže, stabilniji nosivost pružajući 2pcs čvrste metalne kuke. 【Vizuelni dizajn prozora】 Prozračni mrežni materijal ne samo da drži cirkulaciju zraka unutar vrećice za pohranu, držite igračke svježe, ali omogućuju vam i da pronađete stavke koje želite brže. Jednostavno instaliranje】 Samo umetnite metalnu kuku za dovršetak instalacije, nije potrebna alata, a jedna osoba može lako dovršiti instalaciju. Skinite nosač za podršku i kuku ako se ne koriste, preklopite ga u kutiju za odlaganje, ne zauzima previše prostora.

Osnovna svojstva

Main fabric:
net
Name:
hanging storage bag
Product size:
32.5cm*130cm
Weight:
185g
color:
black
Package Contents:
1*5 Layers Closet Hanging Organizer.
Warm Reminder:
please check the size carefully.
Add a beautiful and functional Wall Mounted Storage Bag with 5Pockets to your life. They will make your whole home colorful! :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.