.

.

Prijenosna zračna pumpa, 0,3l veliki kapacitet 148W Kompresor za zrak sa dualnim cilindarom sa usisnim zračnim filtrom u obliku zraka za usisnog zraka za uređaj za podešavanje zraka za SUV umjetnički štampu

Prijenosna zračna pumpa, 0,3l veliki kapacitet 148W Kompresor za zrak sa dualnim cilindarom sa usisnim zračnim

Ocjena kupaca:

KM 1.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Veliki kapacitet : Naši kompresor za zrak sa dvostrukim cilindarom ima veliki kapacitet plina i može se istovremeno koristiti za više olovaka, u velikoj mjeri poboljšati našu radnu efikasnost Uređaj za podešavanje tlaka : Naša digitalna pumpa za gume ima uređaj za podešavanje tlaka zraka, barometar prikaz i funkciju automatskog isključivanja, automatski će se isključiti kada se pojačao pritisak od 57psija, tako da ne morate brinuti o pritisku na napuhavanje ili nizak pritisak u gumama više. 2 filtera : Naš umjetnički kompresor za ispis ima filter za usisnog zraka bez ulja i završni filter za vlagu, izvor zraka je čistiji, može raditi kontinuirano, a može se pokrenuti pod pritiskom od 43psije. Dobre performanse : Ugrađeni spremnik za skladištenje plina naši nadupnik guma eliminira utjecajnu silu i čini efekt ispisa boljim. Izdržljiv : Naš kompresor zraka koristi futrolu od legure aluminija i dolazi sa dvostrukim utičnicama, što je lijepo i praktično, možete ga koristiti dugo vremena. Veliki kapacitet : Naši kompresor za zrak sa dvostrukim cilindarom ima veliki kapacitet plina i može se istovremeno koristiti za više olovaka, u velikoj mjeri poboljšati našu radnu efikasnost. Uređaj za podešavanje tlaka : Naša digitalna pumpa za gume ima uređaj za podešavanje tlaka zraka, barometar prikaz i funkciju automatskog isključivanja, automatski će se isključiti kada se pojačao pritisak od 57psija, tako da ne morate brinuti o pritisku na napuhavanje ili nizak pritisak u gumama više. 2 filtera : Naš umjetnički kompresor za ispis ima filter za usisnog zraka bez ulja i završni filter za vlagu, izvor zraka je čistiji, može raditi kontinuirano, a može se pokrenuti pod pritiskom od 43psije. Dobre performanse : Ugrađeni spremnik za skladištenje plina naši nadupnik guma eliminira utjecajnu silu i čini efekt ispisa boljim. Izdržljiv : Naš kompresor zraka koristi futrolu od legure aluminija i dolazi sa dvostrukim utičnicama, što je lijepo i praktično, možete ga koristiti dugo vremena.

Osnovna svojstva

Item Type:
Air Compressor
Power:
148W
Speed:
2900/3400 r.p.m
Automatic Shutdown:
4BAR/57PSI
Automatic Boot:
3BAR/43PSI
Exhaust Volume:
35-40L/mm
Voltage Regulation Range:
0-4BAR
Applicable Airbrush Diameter:
Various diameters
Air Storage Tank Capacity:
0.3L
Package List:
1 x Air Compressor:
1 x Air Tube:
1 x Oil-Water Separator:
1 x Airbrush:
1 x Wrench:
1 x Dropper:
1 x Airbrush Box:
1 x User Manual:
Note:
1. Please select the compressor with the corresponding voltage and frequency, and insert the compressor suitable for the local market.:
2. Do not touch the power supply with wet hands.:
3. Use the compressor in a dry, clean and well‑ventilated place. Avoid using the compressor in high temperature, highly corrosive and humid places.:
4. Do not use this compressor as a children's toy, and do not insert any eye‑catching objects into the compressor.:
5. After you finish using the air compressor, please turn off the on/off switch on the side until the indicator light goes out.:
6. After finishing the work, please clean the spray gun, drain the moisture in the air hose and store all these tools in a ventilated and dry place.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.