.

.

Ramadan Odbrojavanje Kalendar, Eid Mubarak Dekoracije Ramadan Odbrojavanje Eid Dekoracije Kalendar, Advent Pokloni Za Djecu,Fenjer

Ramadan Odbrojavanje Kalendar, Eid Mubarak Dekoracije Ramadan Odbrojavanje Eid Dekoracije

Ocjena kupaca:

KM 3.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

【Uradi Sam I Uživajte U Trenucima Odbrojavanja】Drveni Ramazanski Kalendar Ima Prazan Dio Koji Je Pogodan Za Diy Poput Zdravih, Sretnih, Uspješnih Ili Nacrtajte Neke Slatke Šare Dodajući Dodatni Sadržaj U Kalendar Odbrojavanja. Zabavite Se I Uživajte U Trenucima Odbrojavanja.Postoje Tri Stila Koje Možete Izabrati, Kao Što Su Lampioni, Palate I Vijenci. 【Odličan U Kvaliteti】 Izdržljiv I Čvrst, Napravljen Od Prirodnog Drveta I Pažljivo Izrezbaren, Ovaj Ukras Je Izdržljiv I Jak Godinama Koje Dolaze, Visokokvalitetni Topolov Kalendar Je Gladak I Nije Ga Lako Deformirati. 【Sklop Je Jednostavan】Potrebno Je Samo Da Umetnete Ploču U Bazu I Okačite Broj Na Kuku Ploče,Lako Se Sastavlja Ukras Kalendara Odbrojavanja Ramazana Bez Drugih Alata. 【Široka Primjena】Ovaj Drveni Ramazanski Kalendar Dizajniran Je U Izvrsnoj Izradi. Možemo Ga Koristiti Za Uređenje Naše Kuće Dodajući Starinski Štih I Osjećaj Svježine Prirode U Našu Sobu. 【Ramadan Countdown】Ovaj 30-Dnevni Odbrojavanje Ramadan Kalendar Vam Omogućava Da Odbrojavanje Do Ramadan U Pozitivnom Raspoloženju. Može Se Koristiti I Kao Dekoracija Doma, Puna Atmosfere. Odbrojavanje Je Uzbudljiva Stvar. Ramazanski Kalendar Vam Omogućava Da Dočekate Mjesec Ramazan Promjenom Brojčanika Svaki Dan.Ručno Rađeni Drveni Ramazan Advent Kalendar Odbrojavanja, Praćenje Blagoslovljenog Mjeseca!Specifikacija : Veličina proizvoda : 20x15x1cmmaterijal : uvezeni Mdf Weight 114 Grams List : 1 * Ornament kalendara odbrojavanja + (brojevi 0-9)(postoje tri stila koje možete izabrati, kao što su lampioni, palate i vijenci)napomena : 1.Mogu Postojati Male Razlike Između Slike I Stvarne Boje Robe. Potrudit Ćemo Se Da Vam Pokažemo Tačnu Boju2.Molimo Dopustite Malu Razliku U Dimenzijama Zbog Ručnog Mjerenja.

Osnovna svojstva

Product Size:
20x15x1cm
Material:
Imported Mdf
Weight 114 Grams:
List:
1* Countdown Calendar Ornament + (Numbers 0-9):
(There Are Three Styles For You To Choose, Such As Lanterns, Palaces And Wreaths):
Note:
1.There May Be Slight Differences Between The Picture And The Actual Color Of The Commodity. We Will Try Our Best To Show You The Exact Color:
2.Please Allow Slight Dimension Difference Due To Manual Measurement. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.