.

.

20 LED 3m/10ft Mini Retro Crvena Kerozinska lampiona, bajkovita svjetla za žice na baterije za Božićnu dekoraciju,kuću,sobu,uređenje doma.

20 LED 3m/10ft Mini Retro Crvena Kerozinska lampiona, bajkovita svjetla za žice na baterije za Božićnu dekoraciju,kuću,sobu,uređenje

Ocjena kupaca:

KM 2.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

materijal : 10ft PVC žica, 20 Retro crvenih Kerozinskih LED lampiona Baterija : 3xaa baterije (nisu uključene). Svijetla boja : topla bijela. moderan oblik i dug vijek trajanja. Koristi se za dekoraciju : savršeno za upotrebu u bilo kojoj dekoraciji,savršeno za dekoraciju u zatvorenom i na otvorenom. Retro kerozinske LED lampione daju vitalnost i zanimljive za vaš dom. neka Božić bude Noć vještica, odmor više zadovoljstva. materijal : 10ft PVC žica, 20 Retro crvenih Kerozinskih LED lampiona. Baterija : 3xaa baterije (nisu uključene). Svijetla boja : topla bijela. moderan oblik i dug vijek trajanja. Koristi se za dekoraciju : savršeno za upotrebu u bilo kojoj dekoraciji,savršeno za dekoraciju u zatvorenom i na otvorenom. Retro kerozinske LED lampione daju vitalnost i zanimljive za vaš dom. neka Božić bude Noć vještica, odmor više zadovoljstva. 20 Led lampice na baterije su savršene za upotrebu sa bilo kojom dekorativnom,savršenom za dekoraciju u zatvorenom i na otvorenom. Ananas Metal dodati vitalnost i zanimljiv za vaš dom. učinite Božić, noć vještica, odmor užitkom. materijal : 10ft bakrena žica, 20 Mini retro Kerozinskih LED lampiona sa baterijom : 3*AA baterije (nisu uključene) boja svjetlosti : topla bijela.

Osnovna svojstva

Oni također kupuju s ovim proizvodom.