.

.

LBSI Xmas Dekoracije stabala, simulacija radne površine Plockanje Xmas, ukrasi za halloween stablo, čišćenje, za kućni mall hotelski odmor - dajte božićne šešire - 3 veličine

LBSI Xmas Dekoracije stabala, simulacija radne površine Plockanje Xmas, ukrasi za halloween stablo,

Ocjena kupaca:

KM 9.60
Od robe
Dostupno je narudžbi

⭐ [Halloween Drveće] Umjetna božićna stabla izrađena su od visokokvalitetnih materijala, koji su izdržljivi, netoksični, ekološki prihvatljivi, bez ukusa i bezopasan za ljudsko tijelo ⭐ [Halloween Trees Mini] Mini božićna drveća mogu se postaviti bilo gdje. Pogodnije je od velikog božićnog stabla i može se lako premjestiti. Možete ga staviti i u spavaću sobu i pustiti da vas malo božićno stablo popravi da spavate. ⭐ [Lako za postavljanje] Ugradite dodatak na mini božićno drvce za nekoliko minuta, a zatim uživajte u sezonama vašeg doma, radnog prostora i radne površine. ⭐ [ukrasi za Halloween Tree su rođeniji od tradicionalnih ukrasa za božićne drvve, uključujući lutke, lukove, elektroplaćene kuglice, navojne kuglice, crtane drvene ploče i sjajne lampice. Ovi ukrasi čine božićnu drvcu ljepše i atraktivnije. ⭐ [Odličan poklon] Lijepa LED svjetla i šareni ukrasi nisu samo savršen izbor za božićnu ukrasu, već i odličan poklon za prijatelje, porodicu i djecu. ⭐ [Halloween Drveće] Umjetna božićna stabla izrađena su od visokokvalitetnih materijala, koji su izdržljivi, netoksični, ekološki prihvatljivi, bez ukusa i bezopasan za ljudsko tijelo. ⭐ [Halloween Trees Mini] Mini božićna drveća mogu se postaviti bilo gdje. Pogodnije je od velikog božićnog stabla i može se lako premjestiti. Možete ga staviti i u spavaću sobu i pustiti da vas malo božićno stablo popravi da spavate. ⭐ [Lako za postavljanje] Ugradite dodatak na mini božićno drvce za nekoliko minuta, a zatim uživajte u sezonama vašeg doma, radnog prostora i radne površine. ⭐ [ukrasi za Halloween Tree su rođeniji od tradicionalnih ukrasa za božićne drvve, uključujući lutke, lukove, elektroplaćene kuglice, navojne kuglice, crtane drvene ploče i sjajne lampice. Ovi ukrasi čine božićnu drvcu ljepše i atraktivnije. ⭐ [Odličan poklon] Lijepa LED svjetla i šareni ukrasi nisu samo savršen izbor za božićnu ukrasu, već i odličan poklon za prijatelje, porodicu i djecu.

Osnovna svojstva

Material:
PVC
Size:
45cm(18in), 60cm(24in), 90cm(35in)
Scope of application:
suitable for Christmas decoration in shopping malls, squares, supermarkets, stores, homes and other places
The package includes:
1*Small Christmas Tree (Free Christmas hats if purchased):
notes:
1. Please allow 1-3cm as the error range of manual measurement.:
2. The color display will be different due to the difference between the monitor and the light, thank you for your understanding! :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.