.

.

Razzzmum Veliki Aldult DIP, vješalica za uštedu prostora, vješalica za odjeću, za odrasle, djeveruše, ormar za vjenčanicu

Razzzmum Veliki Aldult DIP, vješalica za uštedu prostora, vješalica za odjeću, za odrasle, djeveruše, ormar

Ocjena kupaca:

KM 37.99
Od robe
Dostupno je narudžbi

Dizajn glatkih linija : Vješalice imaju ergonomski dizajn čistom i glatkom linijom kako bi se osiguralo da se bez gnjavaže ne skida i jednostavna upotreba bez hvatanja; Nema oštrih ivica za sprečavanje oštećenja, nabora ili oznaka na vašoj odeći Vlažne i suhe svestrane osnovne vješalice : obje strane zakrivljenog dizajna da se lagane tretiraju našu odjeću, pet elegantnih boja nije obavezno kako bi se proizvod prirodno integrirao u život. Ušteda prostora : Slim profil Plastični bijeli vješalici zauzimaju minimalni ormar za ormare, za muškarce za odrasle i ženska odjeća, majice, majice, bluze, odijela, kratke hlače i suknje i suknje. Sturdly-Made : izdržljive vješalice od tanke plastične građevinske cijevi sa ojačanim ivicama za pomoć vješalicu da zadrži oblik i spriječi lomljenje za to da bi se više spriječilo. Usluga kvalitete : Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas, vrlo smo sretni što vam pružamo najbolju uslugu!. Dizajn glatkih linija : Vješalice imaju ergonomski dizajn čistom i glatkom linijom kako bi se osiguralo da se bez gnjavaže ne skida i jednostavna upotreba bez hvatanja; Nema oštrih ivica za sprečavanje oštećenja, nabora ili oznaka na vašoj odeći. Vlažne i suhe svestrane osnovne vješalice : obje strane zakrivljenog dizajna da se lagane tretiraju našu odjeću, pet elegantnih boja nije obavezno kako bi se proizvod prirodno integrirao u život. Ušteda prostora : Slim profil Plastični bijeli vješalici zauzimaju minimalni ormar za ormare, za muškarce za odrasle i ženska odjeća, majice, majice, bluze, odijela, kratke hlače i suknje i suknje. Sturdly-Made : izdržljive vješalice od tanke plastične građevinske cijevi sa ojačanim ivicama za pomoć vješalicu da zadrži oblik i spriječi lomljenje za to da bi se više spriječilo. Usluga kvalitete : Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas, vrlo smo sretni što vam pružamo najbolju uslugu!. Boja za poticanje vešalica za odjeću Multi-Color Neobjavna linija za sušenje za sušenje : Nano uranjanje protiv klizanja : glatka i ručna odjeća bez odlaska bez odlaska protiv klizanja : Odjeća neće pasti i zadebljanje / ne može se lako deformirati specifikacija : Ime : Rujanje vješalica za odjeću : glačalo kratka plastična veličina : 40 * 20cm Težina : 43g Boja : devet Napomena : ○ Zbog različitog monitora i svjetlosti, stvarna boja predmeta može biti malo drugačija od boje prikazane na slikama.

Osnovna svojstva

Name:
Dipping clothes hanger
Material:
iron dipped plastic
Size:
40*20CM
Weight:
43g
Color:
nine
Notes:
○Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
○ Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.