.

.

Mini putni sušilica, 3 nivoa grijanje prijenosne putničke vješalice sklopive sa kopčenjima za odjeću za obuću za apartmane za putovanja

Mini putni sušilica, 3 nivoa grijanje prijenosne putničke vješalice sklopive sa kopčenjima za odjeću za obuću

Ocjena kupaca:

KM 11.70
Od robe
Dostupno je narudžbi

Tri grijanja : mini sušilica ima tri grijanje, što vam može brzo osušiti odjeću, a da ga ne oštetite, čineći ga mekom i zadovoljavaju vaše različite potrebe Jednostavan za sastavljanje : Sklopivi za vješalice za putovanja lako je koristiti, jednostavan za sastavljanje i nošenje, može se nositi u bilo kojem trenutku, vrlo pogodno za posao i putovanja. ABS materijal : sklopivi sušilica za odjeću izrađena je od visokokvalitetnog čvrstog ABS materijala, koji je otporan na habanje i izdržljiv, a može se koristiti za neko vrijeme. Opseg primjene : Prijenosna sušilica za odjeću može se koristiti za sušenje odjeće kao i cipele. Može se baviti dehumidifikacijom i dezodorizacijom odjeće i cipela i braniti zdravlje članova porodice. Niska buka : Lako osušite kaput bez stresa, tiha i niske buke, ne miješa se u vaš drugi posao. Tri grijanja : mini sušilica ima tri grijanje, što vam može brzo osušiti odjeću, a da ga ne oštetite, čineći ga mekom i zadovoljavaju vaše različite potrebe. Jednostavan za sastavljanje : Sklopivi za vješalice za putovanja lako je koristiti, jednostavan za sastavljanje i nošenje, može se nositi u bilo kojem trenutku, vrlo pogodno za posao i putovanja. ABS materijal : sklopivi sušilica za odjeću izrađena je od visokokvalitetnog čvrstog ABS materijala, koji je otporan na habanje i izdržljiv, a može se koristiti za neko vrijeme. Opseg primjene : Prijenosna sušilica za odjeću može se koristiti za sušenje odjeće kao i cipele. Može se baviti dehumidifikacijom i dezodorizacijom odjeće i cipela i braniti zdravlje članova porodice. Niska buka : Lako osušite kaput bez stresa, tiha i niske buke, ne miješa se u vaš drugi posao. Tri grijanja : mini sušilica ima tri grijanje, što vam može brzo osušiti odjeću, a da ga ne oštetite, čineći mekom i zadovoljavaju vaše različite potrebe. Niska buka : Lako osušite svoj kaput bez stresa, tiha i niske buke, ne ometate se vašim drugim radom.

Osnovna svojstva

Item Type:
Coat Hanger
Material:
ABS
Temperature Levels:
Three Levels
How to Use:
1. suspend the leather strap on the metal buckle, and then the metal buckle and the body can be lifted in alignment, the outer air duct will be pulled outward, left and right rotation can be used2. press the power on button, switch gear key can be cycled to select the heating mode to standby, heating mode has three gears, touch the key can be cycled in turn to select3. Touch the timing key, only in the heating mode to use the timing function, set the length according to your needs4. Touch the UV key to open the UV function:
PackageList:
1 x Dryer:
1 x Lanyard:
1 x Storage Bag:
2 x Clips:
1 x User Manual:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.