.

.

JKXWX Podesiva uvlačiva linija za pranje od nehrđajućeg čelika 13,8 stopa ABS futrola za glavu Zidna montaža hotela Sumble sušilica linija

JKXWX Podesiva uvlačiva linija za pranje od nehrđajućeg čelika 13,8 stopa ABS futrola za glavu Zidna

Ocjena kupaca:

KM 1.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Teleskopska linija za pranje : linija pranja može se besplatno ispružiti na bilo koju dužinu unutar 4,2 metra, a maksimalni nosivost 20 kg Može se uredno preklopiti ako se ne koristi i nudi toliko prostora za organiziranje odjeće. Postoje dvije metode : ugradnja bušenja za ljepilo za nokte. Možete odabrati odgovarajuću metodu instalacije. Linija za sušenje može se instalirati na bilo koji zid, glatki zidovi su instalirani sa ljepilom i neujednačenim zidovima su instalirani sa bušilicama. Linija za čišćenje : 180 ° Slobodno preklopite, uštedite prostor, proširite površinu konopa za 20 mm bez povrede kože i umetnite rupe u površinu da biste spriječili da spriječite da se isključite. Proširena linija odjeće na otvorenom - idealan viseći prostor. Pogodno za spavaću sobu, kupatilo, dnevni boravak, balkon, strehe, pomoćna soba, ormar, ured, hotel itd. Pogodno za vlažne kupaće kostime, bebe, male ručnike, kupaće komisije i drugu malu odjeću. Zašto nas odaberite - odaberite nas kada tražite kvalitetu, udobnost i pouzdanost. Nudimo jednogodišnje obećanje kvalitete za svaku kupovinu. Ako ikad imate bilo kakvih pitanja o uređaju, obratite nam se za neposrednu osobnu podršku i zadovoljstvo kupaca. Teleskopska linija za pranje : linija pranja može se besplatno ispružiti na bilo koju dužinu unutar 4,2 metra, a maksimalni nosivost 20 kg. Može se uredno preklopiti ako se ne koristi i nudi toliko prostora za organiziranje odjeće. Postoje dvije metode : ugradnja bušenja za ljepilo za nokte. Možete odabrati odgovarajuću metodu instalacije. Linija za sušenje može se instalirati na bilo koji zid, glatki zidovi su instalirani sa ljepilom i neujednačenim zidovima su instalirani sa bušilicama. Linija za čišćenje : 180 ° Slobodno preklopite, uštedite prostor, proširite površinu konopa za 20 mm bez povrede kože i umetnite rupe u površinu da biste spriječili da spriječite da se isključite. Proširena linija odjeće na otvorenom - idealan viseći prostor.

Osnovna svojstva

- Product material:
PTU composite + ABS.
Scope of application:
bathroom/living room/kitchen/balcony/outdoor etc.
- Installation method:
drilling/viscose.
- Product name:
telescopic invisible clothesline.
- Product features:
windproof, easy to install.
- Extended length:
4.2 metres.
- Product weight:
518 g.
- Product colour:
black.
- Load bearing:
20 kg.
Where is the Drillless Technology Package? :
- Glazed tiles, uneven tiles, glazed marble, uneven marble, glazed glass, matt polished glass, glazed metal, uneven metal, wooden wall, wooden wall. :
Where is Drill Free Tech not suitable? :
- Paint wall, wall wall, concrete wall, wallpaper. :
Package includes:
1 x ABS plastic box (with 4.2 m washing line). :
1 x box mounting plate. :
1 x description. :
Note:
The packaging does not come with nail glue.

Oni također kupuju s ovim proizvodom.