.

.

Stalak za šal od željeg šal, okretni nosač zakretanje šalca za šal, ormare za viseću odjeću, nakit Organizator stalak 30/45 Skladište za polaganje oružja

Stalak za šal od željeg šal, okretni nosač zakretanje šalca za šal, ormare za viseću odjeću, nakit Organizator

Ocjena kupaca:

KM 2.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

【Građevinski materijal】 Regal za vješalice za odjeću, naš rotirajuća stalak za zaslon izrađena je od kvalitetnog željeznog materijala, sa prevlakom protiv hrđe na površini, snažnom i čvrstom, tešku dužnost i nije lako padati, može vam dugo padati, može vam dugo padati 【Dobre nosače nosača za odjeću, stalak za odjeću, kružna baza zauzima mali prostor, nije lako pogoditi nogu pri prolasku i može se također osigurati stabilnost. 【Jedinstveni dizajn】 Zidni nosač za stalak za odjeću, ima visinu središnjeg stupa od 132cm koji podržava metalnu spiralu sa 30/45 kružnim držačima napravljenim posebno za šalove. 【Ušteda prostora】 Ormar Viseća šipka : Organizirajte i lijepo prikažite sve svoje šalove, pojaseve i ostale dodatke. Izvrsno za upotrebu u dom i komercijalnoj upotrebi u buticima i zanatskim sajmovima. 【Višenamjenska stalak za odjeću za zid, stavite ovaj prekrasan organizator bilo gdje da drži i prikazuje sve vaše šalove, kape, torbice, džempere, nakit i druga dodatna oprema, pruža savršenim organizatorom za nakiselje i nakupljače . Slika za pečenje visoke temperature Nakon brisanja, klizanja i uklanjanja hrđe, lakiranje visokog temperature rada u jednom procesu, izdržljivo i neće izgubiti boju. Rotirajuća viseća ladica sa rotirajućim dizajnom, kupci ne moraju da se okreću polica da biraju svoj šal. Trobiljegeni učvršćivanje tro-noge rub je pričvršćen na pod, stabilan i ne drhtan. Plastična rukava Nadograđena verzija dolazi s plastičnom rukavom kako bi zaštitili šal od visećeg. Korištenje visokokvalitetnog metalnog materijala, proširene baze, stabilne strukture i dugog radničkog vijeka; Ručni sklop : Jednostavna instalacija, nisu potrebni dodatni alati, a visina se može slobodno podesiti. Savršeno za ekranu za maloprodaju i ličnu upotrebu! Pomaže vam da organizujete minđuše, narukvice, ogrlice i druge nakit. (Prikazani nakit nije uključen). Specifikacija : Materijal : Crno / bijelo / Zlatno mjesto primjene : Početna, Komercijalna širina Veličina : 30 Kuka : φ70 × 90-140cm / φ27.

Osnovna svojstva

Material:
Iron
Colour:
black/white/gold
Place of application:
home, commercial
Expand Size:
30 hook:
φ70 × 90-140cm / φ27.5 × 35.4-55.1inch
45 hook:
φ80 × 90-140cm / φ31.5 × 35.4-55.1inch
Advantage:
Easy to assemble and disassemble.:
Perfect for small closets,dorm rooms,or rooms with a wardrobe.:
The practical display stand can be given to others as a wonderful gift.:
Package Included:
Rotatable scarf holder x 1:
SERVICE:
If the product has any quality problems, or if you think the product is inconsistent with our description, please feel free to contact us, We will provide you with a satisfactory solution. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.