.

.

WXXGY CAN, 12L Korak kante za smeće, okrugli kanti za smeće sa plastičnom unutrašnjom kantom i mekanim sporim zatvaračem za kupatila kuhinja i ured / crna

WXXGY CAN, 12L Korak kante za smeće, okrugli kanti za smeće sa plastičnom unutrašnjom kantom i mekanim

Ocjena kupaca:

KM 8.90
Od robe
Dostupno je narudžbi

Moderan pravokutni stil : Naš krug SIS savršen za ured, dom i kuhinju, prikladan na zid, u uglu ili baš bilo gdje Mekani tih bliskih poklopca : Jaka metalna pedalica za noga i prilagođen dizajnirani sustav zaklopke pruža poklopac mekim i tihom zaptivačem svaki put. Jednostavno za čišćenje - dolazi s uklonjivim unutarnjim plastičnim kantom za brzi pristup i jednostavno sanitarijat. Stvorite čist prostor : s tankim profilom i otporom od nehrđajućeg čelika otiska prsta, kantu za smeće idealan je dodatak vašoj kuhinji dok ga drži uredno i uredno. Materijali : izrađen od čelika sa izdržljivim finišom; Kašika za unutrašnju oblogu izrađena je od plastike otporne na razbijanje. Moderan pravokutni stil : Naš krug SIS savršen za ured, dom i kuhinju, prikladan na zid, u uglu ili baš bilo gdje. Mekani tih bliskih poklopca : Jaka metalna pedalica za noga i prilagođen dizajnirani sustav zaklopke pruža poklopac mekim i tihom zaptivačem svaki put. Jednostavno za čišćenje - dolazi s uklonjivim unutarnjim plastičnim kantom za brzi pristup i jednostavno sanitarijat. Stvorite čist prostor : s tankim profilom i otporom od nehrđajućeg čelika otiska prsta, kantu za smeće idealan je dodatak vašoj kuhinji dok ga drži uredno i uredno. Materijali : izrađen od čelika sa izdržljivim finišom; Kašika za unutrašnju oblogu izrađena je od plastike otporne na razbijanje. Specifikacija : materijal : nehrđajući čelič : Okrugla kante : Storagecolor : crna, srebrna, bijela : 26.1incapacity : 12-x Smeće, primit ćete informacije o kupovini. Ako imate Sva pitanja, obratite nam se e-poštom i naš će servisni tim poslužiti.

Osnovna svojstva

Material:
Stainless Steel
Shape:
Round Bucket
Function:
Storage
Color:
Black,Silver,White
Size:
26.5 X 41Cm /10.4 X 16.1In
Capacity:
12L
Package Includes:
1 X Trash Can:
Within 15-25 Business Days,You Will Receive Your Purchase Information.If You Have Any Questions,Please Contact Us by Email and Our Service Team Will Serve You. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.