.

.

Razzzmum Velika plastična haljina za vješalice podesive, jake i izdržljive vješalice za odjeću Lagani vješalice, za kapute, jakne, hlače i odjeću za odijevanje

Razzzmum Velika plastična haljina za vješalice podesive, jake i izdržljive vješalice za odjeću Lagani vješalice,

Ocjena kupaca:

KM 23.99
Od robe
Dostupno je narudžbi

Neklizajući : antiklizački ramena s narezanim pomažem u sprečavanju odjeće da klizne Humanizirani dizajn : Dizajniran prema ergonomiji, a ne lako je rastrgati ovratnik, prirodne sirovine su zdravije. Sigurnost : Dječji vješalica koristi ekološki prihvatljiv PP materijal, koji je izdržljiv, siguran i bez ukusa, ne sadrži fluorescentno izbjeljivanje i pratit će zdrav rast vaše djece. Višenamjenski dizajn : pogodan za vrhove, pantalone, haljine, ručnik, suknje i babygrove, itd. Kvalitetna usluga : Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas, vrlo smo sretni što vam pružimo najbolju uslugu!. Dječja vješalica koja se povlačila plastična kućanstvo ne-markiranje dječje odjeće nosače za djecu dječje vješalice za djecu karakteristike : Besplatno podešavanje širenja i kontrakcije : beba ima raspon od 29,1-37,2cm od male do velike ekspanzije i odjeću svih veličina može se objesiti, što je praktičnije. Novi materijal je siguran i nestrektan : PP i ABS su preferirani, a reciklirani materijali se odbijaju da izbjegavaju nelagodu crvene osiromete uzrokovane dječjom odjećom koja se može obratiti inferiornim vješalicama odjeće, a ne lako se slomiti : vješalica je gušća, snažno i tvrd, a snaga se neprestano savija. Slobodna rotacija : Neka odjeća potpuno izlaže na sunce za rotirajućeg dizajna, a ugao sušenja može se odabrati kako vam se odjeća može izlagati Sunčevom skladištu Spremi uštedu uštede u organu : postoji mnogo odjeće za bebe i organiziranje Skladištenje postaje veliki problem za majke. Može se povezati s dizajnom, jednostavno riješiti matične probleme, uštedjeti puno prostora specifikacija : Naziv proizvoda : Dječji vješalica Materijal : PP, ABS Veličina : 29.14cm Napomena : 1 Pregledajte 1-3 cm Greška Zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Dneue za različit prikaz i drugačija svjetlost, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Hvala na razumijevanju.

Osnovna svojstva

Product Name:
Children's Hanger
Material:
PP, ABS
Size:
29.1*17.9*0.14CM
Note:
1.Please allow 1-3 cm error due to the manual measurement. Thanks for your understanding. :
2.Due to the different display and different light, the picture may not reflect the actual color of the item. Thanks for your understanding. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.