.

.

Sawqf 12m uvlačiva odjeća za odjeću za teške uvjete za sušenje odjeće s podesivim PVC konopom unutarnjeg vešaste rublja Organizator rublja

Sawqf 12m uvlačiva odjeća za odjeću za teške uvjete za sušenje odjeće s podesivim PVC konopom unutarnjeg

Ocjena kupaca:

KM 21.95
Od robe
Dostupno je narudžbi

Teške remenice i izdržljivi kablovi osiguravaju da se može držati što više odjeće Konop se automatski povlači za pohranu uz pomoć unutarnje rotirajuće zavojnice. Kleat za brzo zaključavanje zadržava žicu nategnutu i zadržanu na mjestu. PVC žica visokog udara može se rotirati i lagano uviti i ne lako se slomiti. 12m uvlačiva odjeća za odjeću za teške carine s podesivim PVC konopom. Teške remenice i izdržljivi kablovi osiguravaju da se može držati što više odjeće. Konop se automatski povlači za pohranu uz pomoć unutarnje rotirajuće zavojnice. Kleat za brzo zaključavanje zadržava žicu nategnutu i zadržanu na mjestu. PVC žica visokog udara može se rotirati i lagano uviti i ne lako se slomiti. 12m uvlačiva odjeća za odjeću za teške carine s podesivim PVC konopom. Teški remenici i izdržljivi kablovi osiguravaju da se može držati što više odjeće. Konop se automatski povlači za pohranu uz pomoć unutarnje rotirajuće zavojnice. Kleat za brzo zaključavanje zadržava žicu na mjestu i zadržane na mjestu. High- Udarna PVC žica može se lagano rotirati i ne prekršiti.12m uvlačivoj liniji prenosne sušilice s podesivim PVC-om utropka : - Boja : siva - materijal : abs i pvc-konopac Dužina : 12 Mpackage : 1 * Uvlačiva pranje koju imaš Sva pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor. Koristite u ormaru, željeznički, kotrljajućim stalak ili ormarom.

Osnovna svojstva

- Color:
Grey
- Material:
ABS and PVC
- Rope Length:
12m
Package Included:
1* retractable washing line:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Use in your closet, rail, rolling rack or closet. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.