.

.

UGPLM akrilna ogrlica organizator držač zidnog nakita Organizator Privjesak držač zaslona Držač za držač za spavaće sobe Naušnice na narukvice, jasno

UGPLM akrilna ogrlica organizator držač zidnog nakita Organizator Privjesak držač zaslona Držač za držač

Ocjena kupaca:

KM 44.95
Od robe
Dostupno je narudžbi

Višenamjenska : Predivan viseći držač nakita Organizator je svestran i može se koristiti u ulazu za ključeve, šalove, povodac za pse ili druga pribora Oni se također mogu koristiti unutar vrata ormara ili ormarić.Great pokloni za djevojčice i žene na rođendanima, Dan zaljubljenih, Dan zahvalnosti, Božić i Novu godinu. Moda i praktična : Vrlo je izdržljiva i pogodna za razne ukrašavanje stilova. Izdržljiv : Prozirna ogrlica viseći zidni vješalica vrlo je jednostavan za instalaciju, a nosivost nosača kopča je vrlo dobra, što može objesiti velike i teške stvari. Materijal : izrađen od akrila sa 12 sjajnih dijamantskih kuka. Ovaj zidni viseći nakit ogrlicu HOUK je prekrasan dodatak vašem matičnom dekoru i dodaje glamurozan element u spavaću sobu ili garderobu. Držač zaslona : Objektirajte svoje ogrlice 1 za 1 na ovim ogrlica Organizator možete pronaći ogrlicu koju vam treba na prvi pogled, uštedu vremena nošenja. Višenamjenska : Predivan viseći držač nakita Organizator je svestran i može se koristiti u ulazu za ključeve, šalove, povodac za pse ili druga pribora. Oni se također mogu koristiti unutar vrata ormara ili ormarić.Great pokloni za djevojčice i žene na rođendanima, Dan zaljubljenih, Dan zahvalnosti, Božić i Novu godinu. Moda i praktična : Vrlo je izdržljiva i pogodna za razne ukrašavanje stilova. Izdržljiv : Prozirna ogrlica viseći zidni vješalica vrlo je jednostavan za instalaciju, a nosivost nosača kopča je vrlo dobra, što može objesiti velike i teške stvari. Materijal : izrađen od akrila sa 12 sjajnih dijamantskih kuka. Ovaj zidni viseći nakit ogrlicu HOUK je prekrasan dodatak vašem matičnom dekoru i dodaje glamurozan element u spavaću sobu ili garderobu. Držač zaslona : Objektirajte svoje ogrlice 1 za 1 na ovim ogrlica Organizator možete pronaći ogrlicu koju vam treba na prvi pogled, uštedu vremena nošenja. Opis : - Materijal : izrađen od akrila sa 12 sjajnih dijamantskih kuka.

Osnovna svojstva

- Material:
Acrylic
Size Chart:
34.5cmx3.5cm/13.58inchx1.38inch:
Package Includes:
1 Piece Acrylic Jewerly Storage Rack:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:
We greatly apreciating you for choosing our shop. Please check the details of our products in the description carefully before your purchase. Thanks!:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.