.

.

Sklopiva kutija za odlaganje odjeće Dvostruki zatvarač za zatvaranje Organizator Spremnik za pohranu sa izdržljivim ručkama za djecu za skladištenje djece za djecu za pohranu odjeće

Sklopiva kutija za odlaganje odjeće Dvostruki zatvarač za zatvaranje Organizator Spremnik za pohranu sa

Ocjena kupaca:

KM 2.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Materijal : kutija za odlaganje od PVC mreže sa čeličnim okvirom, tako da su naše kutije za odlaganje vodootporne Osim toga, naše odlaganje kante sa poklopcima su transparentne. Nijedna maternica Skladište se nalazi na prednjoj ili sa strane ili na stražnjoj strani,. Dvostruki zatvarač sa zatvaračem : Organizatori odjeće ima gladak dizajn sa dvostrukim zatvaračem koji se može lako kliznuti duž zatvaranja kada ga koristite. Koristi se dugo. Space Saver : Naše vrećice za pohranu pomoći će vam da uštedite prostor i održavate garderobu, ladicu, ormar i uredno, stvarajući veći sustav skladištenja za vas i vašu porodicu. Višestruka upotreba : kutija za odlaganje može se postaviti u vaš kućni krevet, ormar, ormar. Maksimizira vaš prostor za odlaganje. Veličina je idealna za spremanje i zaštitu sezonskih predmeta, odjeće, kreveta, ćebad, jastuka i kućnih predmeta. Služba za korisnike : Uz zadovoljstvo kupaca kao naš prvi prioritet, nudimo uslugu zadovoljstva za svu našu robu. Ako imate bilo kakvih problema, kontaktirajte nas na vrijeme. Daćemo vam odgovore što je pre moguće. Materijal : kutija za odlaganje od PVC mreže sa čeličnim okvirom, tako da su naše kutije za odlaganje vodootporne. Osim toga, naše odlaganje kante sa poklopcima su transparentne. Nijedna maternica Skladište se nalazi na prednjoj ili sa strane ili na stražnjoj strani,. Dvostruki zatvarač sa zatvaračem : Organizatori odjeće ima gladak dizajn sa dvostrukim zatvaračem koji se može lako kliznuti duž zatvaranja kada ga koristite. Koristi se dugo. Space Saver : Naše vrećice za pohranu pomoći će vam da uštedite prostor i održavate garderobu, ladicu, ormar i uredno, stvarajući veći sustav skladištenja za vas i vašu porodicu. Višestruka upotreba : kutija za odlaganje može se postaviti u vaš kućni krevet, ormar, ormar. Maksimizira vaš prostor za odlaganje. Veličina je idealna za spremanje i zaštitu sezonskih predmeta, odjeće, kreveta, ćebad, jastuka i kućnih predmeta.

Osnovna svojstva

Material:
 PVC mesh and steel frame
Capacity:
24L
Notes:
Please allow slight tolerances in size due to manual measurement, and lighting in photography may result in a difference in color than in real.

Oni također kupuju s ovim proizvodom.