.

.

Muooum držač za ključeve za zidno samoljepljenje za zid bez oštećenja nosač za ruke za zid sa 4 ključeve, umjetničko slikarstvo

Muooum držač za ključeve za zidno samoljepljenje za zid bez oštećenja nosač za ruke za zid sa 4 ključeve, umjetničko

Ocjena kupaca:

KM 15.05
Od robe
Dostupno je narudžbi

Veličina : 89 u (22x10 cm), debljina je 0,5 u (1,2cm). Naš ključni nosač za zid sa 4 ključne kuke. Čvrsta samoljepljiva : sadrži držač za samoljepljivu pozadinu na zid s jakim adhezijom koji se dokazuju da drže jake na većinu površina, uključujući mramorne, glatke pločice, staklo, metalne i druge glatke površine. Nema oštećenja : Nema rupa, bez bušenja, nema gnjavaže. Samo ogulite i držite se, potpuno oštetite svoj zid. Savršeni nosač tastera od pada spot za odlazak ili povratak iz kuće. Moderan i moderan organizator : Dekorativni ključni regal za zid izrađen je od kaljenog filma, PVC površine ogledala, željezne kuke, stilski ukrašavanje vašeg ulaza. Široka primjena : Ovi držač za na zidu dizajnirani su tako da drže širok izbor predmeta poput ručnika, kape, odjeće, haljina, tipki, suncobrana, vezova za kosu, ruksaka itd. Muooum ključeve za zid Dekorativni mesto za dekorku za vaše stvari prilikom odlaska i povratka iz kuće. Stvorite dodatni prostor za pohranu gdje god vam trebate i iskoristite neiskorišteni zidni prostor. Držite blatobrane i ulaska u uredno i uredno s ovim ključem i držačem maske. Nema više pretraga za često korištenim dodacima, sada imate mjesto za njih! Specifikacija : - materijal : kaljeni film, PVC površina ogledala, željezo za kuke - 8,6 x 3,9 u / 22x10 cm - debljina : 0,5 u / 1,2cm - Težina : 0.68 lb / 310 g - Pogodno : Viseći sve vrste malih predmeta, poput tipki, ručnika, kape, suncobrana, užadi, veze za kosu, pegle za kosu, itd. Kuka za četvorored Ključne kuke.

Osnovna svojstva

- Material:
Tempered film, PVC mirror panel surface, iron hooks
- Size:
8.6 x 3.9 in / 22x10 cm
- Thickness:
0.5 in / 1.2cm
- Weight:
0.68 lb / 310 g
- Suitable for:
hanging all kinds of small items, such as keys, towels, hats, umbrellas, ropes, hair ties, hair dryers, curling irons, etc.
Package:
1 x Four-row hook key hooks

Oni također kupuju s ovim proizvodom.