.

.

Koconh Dynamic Scan Pokretanje HOODBEAM komplet, 59/70 inčni fleksibilni kapuljač na kapuljaču LED lampica, fleksibilni farovi vodootporne LED trake za automobil

Koconh Dynamic Scan Pokretanje HOODBEAM komplet, 59/70 inčni fleksibilni kapuljač na kapuljaču

Ocjena kupaca:

KM 3.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

[Dnevna svjetla funkcije] : Poboljšajte sigurnosno upozorenje o vožnji ili pokazivaču signala kada svjetlost ne bude dovoljna, učinkovito natjerati na prisutnima vozila ili pješaka prianjuju se na putu pristuparanju i povećanju sigurnosti putovanja [Fleksibilan i izdržljiv dizajn] : Light traka je u IP65 zatvorenom kućištu, dobro zaštititi traku protiv kiše, prljavštine i pijeska, super izdržljive i fleksibilne sa do 30, 000 sati vijek trajanja. [Lako za instalaciju] : Ova svjetlost LED traka za automobile je jednostavna za instaliranje, nema potrebe za uklanjanjem prednje svjetlo, jake naljepnice, nije lako padati, može se instalirati u kapuljaču za automobil, vrata za vrata, vrata automobila, vrata prtljažnika. [Zaštita osigurača] : LED traka su fleksibilna. Dužina se može smanjiti i instalirati na Will. Radni napon je 10-15v.design malim karakteristikama snage, tako da koristimo sigurnije i ekološki prihvatljivije. Zaštita od krugova i zaštita od vlage izgrađena su zaštita od vlage u izradi LED lampe , koji ima dobru vodootpornost i funkciju memorije kako bi se osigurala sigurnost u vožnji. [Široka aplikacija] : Ova fleksibilna LED traka je pogodna za većinu DC 12 V automobila i vozila, mogu se uklopiti gotovo sve različite vrste prikolica, džip, atv, utv itd. Specifikacije : LED-svjetlo boje : bijelo / plava / ledena plava / crvena / zelena / žuta / ljubičasta -voltage : 12 V-Vodootporna : IP67-Light traka Dužina : 150cm / 180cm Značajka : -Novi dizajn svjetla za ukrašavanje automobila. - LED sa odgovarajućim dizajnom kapuljača može vam dati bolji efekt osvjetljenja. -IP67 vodootporan i otporan na prašinu. - Dužina LED svjetlosnog traka može biti diy rez, nerazorna, pogodna za razne modele automobila. -Kako povezati žice? 1. Crna žica je povezana s negativnim stupom + crvena žica je povezana sa ACC = motor počinje da se osvetljava. Crna žica je povezana s negativnim stupom + crvena žica je povezana na DRL = uključite DRL za osvetljenje.

Osnovna svojstva

-Light source:
LED
-Light colors:
white/blue/ice blue/red/green/yellow/purple
-Voltage:
12V
-Waterproof:
IP67
-Light strip length:
150cm/180cm
feature:
-New design of car decoration lights.:
-Side LED with corresponding hood design can give you better lighting effect.:
-IP67 waterproof and dustproof.:
-The length of the LED light strip can be DIY cut, non-destructive, suitable for various car models.:
-How to connect the wires?:
1. The black wire is connected to the negative pole + the red wire is connected to ACC = the engine starts to light up.:
2. The black wire is connected to the negative pole + the red wire is connected to DRL = turn on DRL to light up.:
3. The black wire is connected to the negative pole + the red wire is close to the light = turn on the low beam light.:
4. The black wire is connected to the negative pole + the red wire is connected to the high light = the high light is turned on.:
notes:
The picture is for reference only. Subject to the actual product, your satisfaction is our greatest concern.:
  :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.