.

.

Whyhkj 12pcs 4,2 inčni s ravne kuke u obliku slova S srebrne tone teške ručke od nehrđajućeg čelika za viseće saksije i tave, biljke, pribor, ručnici

Whyhkj 12pcs 4,2 inčni s ravne kuke u obliku slova S srebrne tone teške ručke od nehrđajućeg čelika za viseće

Ocjena kupaca:

KM 3.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Paket uključuje : 12 x s u obliku kuka; Upoznajte različite potrebe u vašem životu Ove teške kuke su jednostavna i odlična rješenja za pohranu za kuhinje ili radne prostore sa ograničenim prostorom i za stvari koje vam mogu samo trebati. Uz pomoć S-kuke, uštedjet ćete prostor kod kuće. U zidu nema potrebe za udaranjem rupa. S-kuke se mogu lako pričvrstiti na postojeće objekte (npr., Police, ograde i police) bez potrebe za noktima, vijcima ili ljepilom. Napravljena od izdržljivog nehrđajućeg čelika, ove su kuke jake i sigurno, tako da možete objesiti teške predmete bez brige o njima koji padaju ili štete. Modni dizajn od nehrđajućeg čelika može dopuniti bilo koju kuhinju, radionicu ili vanjsko područje. S-kuka za teške uvjete izrađena je od izdržljivog nehrđajućeg čelika od nehrđajućeg od nehrđajuća i neće ogrebati nijednu površinu zbog dvostruke glave. Može se koristiti u zatvorenom i na otvorenom i u mnogim svrhama : viseći lonce, pribor, pa čak i šalice kafe u kuhinji; viseći ručnike u kupaonici; ugradnju alata u garažu; ili ih izvedu vani da visi postrojenja ili se drže roštilja. Paket uključuje : 12 x s u obliku kuka; Upoznajte različite potrebe u vašem životu. Ove teške kuke su jednostavna i odlična rješenja za pohranu za kuhinje ili radne prostore sa ograničenim prostorom i za stvari koje vam mogu samo trebati. Uz pomoć S-kuke, uštedjet ćete prostor kod kuće. U zidu nema potrebe za udaranjem rupa. S-kuke se mogu lako pričvrstiti na postojeće objekte (npr., Police, ograde i police) bez potrebe za noktima, vijcima ili ljepilom. Napravljena od izdržljivog nehrđajućeg čelika, ove su kuke jake i sigurno, tako da možete objesiti teške predmete bez brige o njima koji padaju ili štete. Modni dizajn od nehrđajućeg čelika može dopuniti bilo koju kuhinju, radionicu ili vanjsko područje. S-kuka za teške uvjete izrađena je od izdržljivog nehrđajućeg čelika od nehrđajućeg od nehrđajuća i neće ogrebati nijednu površinu zbog dvostruke glave.

Osnovna svojstva

Type:
S Hook
Max length:
approx. 4.2 inch
Material:
Stainless Steel
Color:
silver
Package includes:
12 x S Shaped Flat Hooks
Solid 201 stainless steel, no rust, corrosion resistance, high strength, hook more durable, more durable.:
It can be used outdoors or indoors in any weather condition. Fashionable and fashionable design looks great in your kitchen! The hook end is flat and has no tip for added safety.:
Perfect for your kitchen utensils, Closet Organization, shower cleaning supplies. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.