.

.

KLHHG paste tip mobilnog telefona za punjenje nosača zidni nosač za skladištenje multifunkcijski nosač kuhinjski prekidač za pohranu

KLHHG paste tip mobilnog telefona za punjenje nosača zidni nosač za skladištenje multifunkcijski nosač kuhinjski

Ocjena kupaca:

KM 35.94
Od robe
Dostupno je narudžbi

Prijenosna ljepljiva polica za prebacivanje je lijepa i praktična, koja je zgodna za život ABS materijal je jak i izdržljiv. Može zadržati male predmete kao što su tasteri i mobilni telefoni. Može se postaviti na vidljivo mjesto na ulazu. Može se lako pronaći kada je potrebno. Ovaj nosač je vrlo prikladan za rastavljanje, pouzdan i izdržljiv, a može se postaviti u dnevnu sobu, spavaću sobu, kupatilo, kuhinju i druge scene. Nosač je vrlo jednostavan za instaliranje, nema potrebe za udaranjem rupa, samo zalijepite ljepljivi papir na stražnjoj strani, a mobilni telefon može se postaviti na nosač za punjenje, bez brige o udaljenosti utikača. Prijenosna ljepljiva preklopna polica je lijepa i praktična, koja je prikladna za život. Materijal je jak i izdržljiv. Može zadržati male predmete kao što su tasteri i mobilni telefoni. Može se postaviti na vidljivo mjesto na ulazu. Može se lako naći kada je potreban. Ovaj nosač je vrlo pogodan za rastavljanje, pouzdan i izdržljiv, a može se postaviti u dnevnu sobu, spavaću sobu, kupatilo, nosač je vrlo jednostavan za instaliranje, nema potrebe Da biste udarili rupe, samo zalijepite ljepljivi papir na leđima, a mobilni telefon može se postaviti na nosač za punjenje, bez brige o udaljenosti utikača.specifikacije : težina : 232 gsize : 21 * 4 * 10 (cm) Boja : Bijeli / grejmalizacija : ABS materijal Specifikacije : Na stražnjem dijelu nosača, šupljeg dizajna na dnu, i funkcija odvodnjavanja mogu se učitati spužvama, kuglicama za kupanje i drugim objektima. Veličina se mjeri ručno. Ako postoji mala greška, hvala na razumijevanju. Smrakiranjem uključeno : 1 * Skladišni recprovidi dovoljno prostora za skladištenje dnevnih proizvoda Što vam treba u kupaonici ili kuhinji.

Osnovna svojstva

Weight:
232g
Size:
21*4*10 (cm)
Color:
white/grey
Material:
ABS material
Specifications:
There is strong adhesive on the back of the bracket, the hollow design at the bottom, and the function of draining can be loaded with sponges, bath balls and other objects.:
The size is measured manually. If there is a slight error, thank you for your understanding.:
Package Included:
1*storage rack:
Provides enough space to storage daily products what you need in the bathroom or kitchen. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.