.

.

Mewutal Makeup paleta sa strugačem, paleta za miješanje noktiju od nehrđajućeg čelika za miješanje podloge 6 x 4 - 5 rupa - srebro

Mewutal Makeup paleta sa strugačem, paleta za miješanje noktiju od nehrđajućeg čelika za miješanje

Ocjena kupaca:

KM 2.27
Od robe
Dostupno je narudžbi

Paleta šminke, 6 "x 4", Srebrna, 5 rupa sa lopaticom od nerđajućeg čelika Materijal : Nerđajući čelik, jednostavan za čišćenje. Dimenzije : paleta : 15,5×10cm/6x4inch, prečnik rupe za palac : 2cm; dvostrani strugač : 16cm/6,3 inča. Prednosti : polukružnog oblika, male veličine, jednostavan za nošenje, savršen za putovanja. Ova paleta je odličan alat za miješanje ruža za usne, ljepila za trepavice, laka za nokte, pigmenata, podloge, sjenila, sjajila za usne i još mnogo toga. Specifikacija : Materijal : Nerđajući čelik Dimenzije palete : 15, 5x10 cm / 6x4 inča dužina brisača : 16 cm/6,3 inča karakteristika : 5 rupa sa gumiranim rupicama od 2 cm za lako držanje. Napravljen od nerđajućeg čelika, lako se čisti. Male veličine i jednostavan za nošenje, savršen je za putovanja. Ova paleta je odličan alat za miješanje ruža za usne, ljepila za trepavice, laka za nokte, pigmenata, podloge, sjenila, sjajila za usne i još mnogo toga. Paket uključuje : 1 ladicu za šminkanje 1 x alat za struganje s dvostrukim krajem.

Osnovna svojstva

Material:
Stainless steel
Palette Dimensions:
15.5x10 cm / 6x4 inches
Squeegee length:
16 cm/6.3 inches
Feature:
5 holes with 2cm rubber-coated thumb holes for easy grip.:
Made of stainless steel, it is easy to clean.:
Small in size and easy to carry, it is perfect for travel.:
This palette is a great tool for mixing lipstick, lash glue, nail polish, pigments, foundation, eye shadow, lip gloss, and more. :
The package includes:
1 makeup tray:
1 x Double Ended Scraper Tool :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.