.

.

COTCLO BOOL CUE odrasli za muškarce 57inch tvrdo drvo bilijar Professional Bilijar pool Cues štapići 11,5 mm Tvrdi vrh Model: G01116

COTCLO BOOL CUE odrasli za muškarce 57inch tvrdo drvo bilijar Professional Bilijar pool Cues štapići

Ocjena kupaca:

KM 1.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

【Tehnologija ulazi u novu razinu】 57 inča Cue Stick izrađen od ručne odabrane kvalitete WoodProfesionalni laminirani vrh u obliku i unaprijed srušene možete ga koristiti čim ga možete koristiti čim ga dobijete. 【Visokokvalitetni metalni sučelje】 Uobičajeni dio kluba Splita 3/4 izrađen je od mesinganog vakuuma čvrsto povezanog što je čvršća veza boljnija sila prijenosa trajna zaštita i izdržljivost. 【Izvrsni dizajn】 - zaista je dobar znak sa masivnim i nevjerojatnim dizajnom. Cue izrađen od ručnog odabranog kvaliteta, a zatim prekrivena prekrasnom linijom s višeslojnicima koji štiti znak od vlage i izbijanja. 【Pool visoki performanse Cue】 Kada držite ovaj znak, bit ćete zadivljeni i osjećaj zahvaljujući zapanjujućoj ručici i vašim povratnim informacijama. Cues su gornji izbor za početnike i igrače lige jer imaju profesionalne savete za laminirane meke cue i dobru ravnomjernost. 【Izvrsni poklon za entuzijasta bazena!】 Tražite poklon za svog prijatelja ili muža? Izvrsni dizajn i jedinstvena izrada čineći ovaj znak umjetnosti. Ovaj znak će udovoljiti potrebama članova za početne lige i pukotine testiranih turnira koji bi bili zadovoljni poklonom. 【Tehnologija ulazi u novu razinu】 57 inča Cue Stick izrađen od ručne odabrane kvalitete Wood.Profesionalni laminirani vrh u obliku i unaprijed srušene možete ga koristiti čim ga možete koristiti čim ga dobijete. 【Visokokvalitetni metalni sučelje】 Uobičajeni dio kluba Splita 3/4 izrađen je od mesinganog vakuuma čvrsto povezanog što je čvršća veza boljnija sila prijenosa trajna zaštita i izdržljivost. 【Izvrsni dizajn】 - zaista je dobar znak sa masivnim i nevjerojatnim dizajnom. Cue izrađen od ručnog odabranog kvaliteta, a zatim prekrivena prekrasnom linijom s višeslojnicima koji štiti znak od vlage i izbijanja. 【Pool visoki performanse Cue】 Kada držite ovaj znak, bit ćete zadivljeni i osjećaj zahvaljujući zapanjujućoj ručici i vašim povratnim informacijama.

Osnovna svojstva

3/4 club:
Length specification:
145cm (57Inch)
Grip diameter:
28.5mm
Weight:
19 ounces
Head size:
11.5mm
Packing:
1x billiard cue:
1xExtender:
[Warm tips]:
? Due to manual measurement the error of the product is 1 to 3 cm depending on the actual product. :
? Due to the different display resolutions the lighting colors will be different and the products will have certain color differences. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.