.

.

YASEZ gimnastički prstenovi Podesiva kopča Vježba fitnes Bodybuilding Zgibovi Neklizajući prstenovi za vježbe trening snage u teretani

YASEZ gimnastički prstenovi Podesiva kopča Vježba fitnes Bodybuilding Zgibovi Neklizajući prstenovi

Ocjena kupaca:

KM 1.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Napravljen od ABS-a visoke gustine za ekstremnu izdržljivost i sigurnost (do 1 nosivost), prsten sa navojem osigurava odličan komfor, a istovremeno osigurava da nema proklizavanja čak ni pri znojenju. 2 petlje su osigurane najlonskim naramenicama sa podesivim kopčama. Kopča ima zupce za povećanu nosivost i sigurnost, potpuno prilagodljiva različitim korisnicima i prostorima. Olakšavajući svim korisnicima instaliranje za manje od 5 minuta, jednostavno objesite bilo koji lim od punog drveta ili čelika, gurnite u treger ispod kopče i pronađite dužinu trake koja vam odgovara. Kao trening za cijelo tijelo, možete koristiti naš gimnastički prsten za mnoštvo vježbi, uključujući zgibove, sklekove, sklekove, veslanje, podizanje mišića, muhe na grudima i još mnogo toga za poboljšanje fleksibilnosti, liječenje problema s leđima i podsticanje probave. Vježbajte bilo kada i bilo gdje. Odlično za trening snage, okačite ga bilo gde i počnite da vežbate u teretani, parku, dvorištu ili čak dok ste u pokretu. Napravljen od ABS-a visoke gustine za ekstremnu izdržljivost i sigurnost (do 1. nosivost), prsten sa navojem osigurava odličan komfor, a istovremeno osigurava da nema proklizavanja čak ni pri znojenju.2 petlje su osigurane najlonskim naramenicama sa podesivim kopčama. Kopča ima zupce za povećanu nosivost i sigurnost, potpuno prilagodljiva različitim korisnicima i prostorima.Olakšavajući svim korisnicima instaliranje za manje od 5 minuta, jednostavno objesite na bilo koji lim od punog drveta ili čelika, gurnite u treger ispod kopče i pronađite dužinu trake koja odgovara you.As trening za cijelo tijelo, možete koristiti naš gimnastički prsten za mnoštvo vježbi, uključujući zgibove, sklekove, sklekove, veslanje, podizanje mišića, muhe na prsima i još mnogo toga za poboljšanje fleksibilnosti, liječenje problema s leđima i jačanje probave. Vježbajte bilo kada i bilo gdje.Odlično za trening snage, okačite ga bilo gde i počnite da vežbate u teretani, parku, dvorištu ili čak dok ste u pokretu.

Osnovna svojstva

Color:
Black
Size:
23.1cm(9.09 in)
Weight:
1.35Kg
Material:
ABS
Application:
Gymnastics training
Application Crowd:
Unisex
Package Included:
1* gymnastics ring:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
1*Wall-mounted pull rod, screw*8 :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.