.

.

Liuhd Bazen Cue Set, Bilijar Pies Stick Snooker Cues Adult sa futrolom 13mm Tip 57 Tvrdo drvo Bilijar Cue Stick 1/2 Split Bilijar palica za domaće dvorane

Liuhd Bazen Cue Set, Bilijar Pies Stick Snooker Cues Adult sa futrolom 13mm Tip 57 Tvrdo drvo Bilijar

Ocjena kupaca:

KM 2.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

【Materijal】 Prednje noge od bilijara izrađeni su od drveta pepela, koji ima dobru elastičnost i stabilan i precizan pogodak Sa 13 mm savjetima; Pogodno za različite stilove igre. 【Transparentna sila prijenosa】 Svaki klub ima super visoku silu prijenosa, transparentnost, ravnotežu i fleksibilnost, čineći vam ugodnijim u upotrebi. 【Pogodno za nošenje】 Ovaj bilijarski znak je odvojiv. Paket sadrži prednju i nazad na bilijar. Možete ih odvojiti za skladištenje kada se ne koriste, što je vrlo zgodno. 【Odvojeni dizajn】 Postoji vakuum sučelje 1/2 dolje od glave, što se može čvrsto povezati bez utjecaja na početnu silu; Može se odvojiti i otvoriti u zaštitnom okviru za lako nošenje. 【Savršena bilijarljiva znaka】 Ovaj bilijarski znak posebno je dizajniran za bilijarke igrače. Teži oko 590 grama, ima modni izgled i savršen pogodak za poticanje. Predmeti od javorovog drveta izrađeni su od javorovog drveta, koji ima dobru elastičnost i stabilan i precizan pogodak.1 / 2 Split Club, odvojiv, jednostavan za korištenje i jednostavan za korištenje. Tehnologija je usvojena, boja je puna, i prečnik stražnje ručke pogodan je za većinu ljudi.Slow zubnog sučelja, stabilne prijenosne snage i preciznije udaranje : 145cmspecifikacija : 145cmspecifikacija : 1/2 Split Cuetype : Bazen Cueweight : Oko 20 ~ 21 Ounce She Shead Veličina : Oko 13mm Klub Materijal : Maple Foreleg, Čvrsto drvo za stražnju ručnu hranu : Crna Osam / Šesnaest boja / Snooker Fetures : Dobra elastičnost, jednostavan dizajn i atmosferu ! Paket uključuje : Cue * 1 ROD ​​kutija * 1 GLOVES * 1 Accessories * 1 Sepnote : 1. prikažite je očistite i pokušajte zadržati vertikalno kada se znak ne koristi. I ne udarajte i ne vibrirajte je. Zbog prirode materijala, mogu postojati razlike u boji drveta svakog kluba. Molimo vas da se 1-3cm razlikuje zbog ručnog mjerenja.

Osnovna svojstva

1/2 Split Cue:
Type:
Pool Cue
Weight:
about 20~21 ounces
Head size:
about 13MM
Club material:
maple foreleg, solid wood for rear handle
Application:
Black Eight/Sixteen Colors/Snooker
Features:
The club has moderate hardness, good elasticity, simple design and atmosphere!
Package includes:
Cue*1:
Rod box*1:
Gloves*1:
Accessories*1set:
NOTE:
1.Keep it clean and try to keep it vertical when the cue is not in use. AND do not hit and vibrate it frequently.:
2. Due to the nature of the material, there may be differences in the wood color of each club.3. Please allow 1-3cm differs due to manual measurement. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.